Koronavirüs salgınını önceden bilen kahinden tuhaf açıklama. Salgının bitiş tarihini açıkladı.

Koronavirüs salgınını önceden bilen kahinden tuhaf açıklama. Salgının bitiş tarihini açıkladı.

Çin'de başlayıp dünyayı etkisi altına alan Koronavirüsü önceden bilen kahin, salgının ne zaman biteceğini açıkladı!

Türkiye ve Dünya gündemini sarsan bir haber yayınlandı. Dünyayı kasıp kavuran koronavirüs henüz daha ortaya çıkmamışken böyle bir salgının dünyayı ele geçireceğini açıklayan kahin Nicolas Aujula, bu kez salgının bitiş tarihini açıkladı..

Daha önce Dünyaca Ünlü bir kilise yanacak demişti. Ardından Fransa'nın başkenti Paris'teki Notre Dame Katedrali'nin yanması dünya gündemini sarsmıştı.

Ardından Korona salgınını önceden bilmiş ve böyle bir virüsün çıkacağına dair kehanetlerde bulunmuştu.. Dünyada 1 milyon kişinin ölümüne neden olan salgınla ilgili yeni bir açıklama yaptı.. 
 
"Fanzine Official" adlı Instagram sayfasında yer alan haberde aşı çalışmalarıyla birlikte salgının 2021'de son bulacağı iddialarının gerçeği yanıstmadığını belirten kahin Aujula, koronavirüsün 2022'de biteceğini açıkladı. Henüz 34 yaşında olan kahin, Çin ve Küba'daki depremleri, Londra'daki taksici protestolarını ve Justin adlı kamuya mal olmuş bir kişinin (Justin Trudeau, Kanada Başbakanı) içinde bulunduğu skandalı da önceden tahmin etmişti.. 

Gerçekleşen bir diğer kehaneti de ABD Başkanlık Seçimini Trump'un kaybedeceğini açıklaması olmuştu. Ki bu kehanet de gerçekleşti.. 
 Güney Londralı olan Nicolas'ın bu iddiaları Türkiye'deki bir çok haber sitesinde de haber oldu...

İlgili Haberler