Kırmızı Oda ve Arkak Sokaklar dayanamadılar. FOX TV'den sevilen diziye Final BOMBASI!

Kırmızı Oda ve Arkak Sokaklar dayanamadılar. FOX TV'den sevilen diziye Final BOMBASI!

Reyting savaşları bir diziyi daha ekranlardan aldı. Cuma akşamının sevilen dizisi ekranlara veda edecek. Kırmızı Oda ile Arka Sokaklar arasındaki reyting çekişmesinden dolayı kurban olan hangisi oldu?

Cuma akşamlarında seyirci ile buluşan Kırmızı Oda ve Arka Sokaklar, bir dizinin daha fişini çekti. TV8’de yayınlanan ve ilk günden bugüne seyircisini kaybetmeyen Kırmızı Oda ile Kanal D’de on dört yıldır yayınlanan sevilen dizi Arka Sokaklar, FOX TV’nin dizisinin ipini çekti.

İlk kez 4 Eylül’de seyircisi ile buluşan ve heyecanı ile izleyicisini asla kaybetmeyen dizi Kırmızı Oda, yeni hikâye ve oyuncularla Cuma akşamları televizyondaki tahtını sağlamlaştırdı.

Kırmızı Oda ile birlikte reyting zaferini paylaşan Arka Sokaklar ise farklı oyuncular ile temposunu düşürmeden on dört yıldır seyircisini Cuma akşamları ekrana kilitliyor.  Reyting savaşları bu iki dizi arasında sürerken FOX TV’de aynı akşam yayınlanan bir dizi ekranlara veda etti.

Tartışmalarla ekranlara gelmişti

Kırmızı Oda ile Arka Sokaklar arasında Cuma akşamı reyting savaşları yaşanırken, FOX TV’de yayınlanan Çocukluk dizisi daha fazla dayanamadı.

Seyirci ile buluşmadan polemikleri başlayan dizinin ilk ismi “Kimsesizler”di. Ama isim çok fazla tepki çektiği için “Çocukluk” olarak değiştirildi. Erdal Beşikçioğlu, Beren Gökyıldız ve Burcu Özberk'in başrolleri paylaştığı dizi, Cuma akşamı yayınlanan iki dev yapımın karşısında kanal yönetiminin istediği başarıyı elde edemedi.

İsim tartışmalarının ardından, dizide çocukların gördüğü sert müdahaleler oldukça tepki çekti. Henüz dokuz bölüm yayınlanmış olan dizi, kanal yönetimi tarafından iptal edildi. Dizi bu hafta yayınlanan bölümünün ardından 11. bölümünde seyircilerine veda edecek.