Kılıçdaroğlu ters köşe yapacak iddiası! Şok Gelişmeler Koltuğu Özgür Özel'e bırakıp kendi de...

Kılıçdaroğlu ters köşe yapacak iddiası! Şok Gelişmeler Koltuğu Özgür Özel'e bırakıp kendi de...

Ankara Kulislerinde konuşulan bir iddia gündemi sarsacak! İddiaya göre Kılıçdaroğlu istifa edecek koltuğu Özgür Özel'e bırakıp kendi de Cumhurbaşkanı adayı olacak! Peki Neden?

Ankara gündemini sarsan bir gelişme yaşanıyor. CHP Lideri Kılıçdaroğlu bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde adaylık sinyali vermiş ve AKP kendisinin aday olmasını istemişti.

CHP'de ise değişim sancıları var..

Başta Muharrem İnce olmak üzere çok sayıda muhalif isim CHP'den kopuş içerisinde. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bu kopuşun önüne geçmek için olası bir erken seçim döneminde CHP Genel Başkanlık koltuğunu Özgür Özel'e bırakarak partinin başından ayrılacak.

Kendisi de Cumhurbaşkanı adayı olarak yol haritasını çizecek. Seçimlerde asıl çekişme ise 1.Turda değil 2.Turda yaşanacak.

Kılıçdaroğlu aday olarak Erdoğan'ın karşısına 2.Turda çıkma ihtimali en yüksek adayın önünü açmış olacak..

O isminde Meral Akşener olacağı konuşuluyor.

Böylelikle Kılıçdaroğlu'na oy vermek istemeyen kitleler Erdoğan ile Akşener'i yarıştırmak isteyecek. Ve Kılıçdaroğlu 1.Turda Akşener'in gerisinde kalarak Erdoğan ile Akşener'in yarışmasını sağlayacak.

Seçimi kazanamayan Kemal Kılıçdaroğlu milletvekili de olamayacağı için siyasete böylelikle noktayı koyarak emekliliğinin tadını çıkaracak..

Deli Saçması gibi gelen bu iddianın gerçekleşmesi durumunda CHP'nin oy patlaması yapacağı konuşuluyor.

Ancak CHP kulislerinden gelen bilgilere göre bir değişim yaşanması beklenmiyor..

Zira Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada CHP'de mutlu olmayan Muharrem İnce'nin parti kuracak olmasından hiç bir şekilde rahatsız olmadığını yaptığı açıklamalarla ortaya koymuştu..