Kanal D'nin yeni dizisi Baht Oyunu ekrana gelmek için gün sayıyor.

Kanal D'nin yeni dizisi Baht Oyunu ekrana gelmek için gün sayıyor.

Kanal D ekranlarında yeni bir TV dizisi yayınlanacak - Kanal D ekranlarında bomba dizilerden biri olarak beklenen Baht Oyunu ekranlara çıkmak için gün sayıyor.

Kanal D ekranlarında bomba dizilerden biri olarak beklenen Baht Oyunu ekranlara çıkmak için gün sayıyor. Romantik komedi türündeki dizi ekranlarda kasırga etkisi yaratacağa benziyor. İlginç hikayesi , farklı karakterleri ve yıldızı yeni parlayan oyuncular ve usta oyuncuları bir araya getirecek senaryosuyla izleyiciyi meraklandırıyor. 

Başrol oyuncularına bakacak olursak Hekimoğlu dizisinden henüz bir kaç hafta önce ayrılan Aytaç Şaşmaz ve 13 bölüm ekranda kalan Sol Yanım dizisinden Cemre Baysel'i görüyoruz.

Hande Subaşı, İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen gibi isimlerde dizinin renkli kadrosunda yer almaktadır.

Senaryoyu Tuna Kıygı ve Erkan Birgören birlikte hareket ederek oluşturmakta olup, Serdar Gözelekli ise yönetmen koltuğunda oturmaktadır.

ARC Film'in yapım şirketi olarakta diziye destek verdiği de alınan bilgiler arasındadır. Bakalım Ada'nın ( Cemre Baysel) başına neler gelecek? İlk aşkıyla mutluluğu yakalayacak mı yoksa yanlış aşka düşüp bir ömür mutsuz olacağını mı sanacak? Hep beraber izleyip, göreceğiz yolları açık olsun.