Kanal D'den Camdaki Kız yerine yeni yeni dizi! Diziyle ilgili ilk bilgiler de belli oldu!

Kanal D'den Camdaki Kız yerine yeni yeni dizi! Diziyle ilgili ilk bilgiler de belli oldu!

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerindeki Camdaki Kız dizisi final yapıyor. Kanal D hemen Camdaki Kız dizisi yerine yeni dizi için kolları sıvadı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan bazı diziler sezon finali bazı diziler ise tümden final yapacak. Örneğin Camdaki Kız dizisi tümden final yapacak.

OYUNCULAR FİNAL HABERLERİNİ DOĞRULADI

Dizinin kadrosunda yer alan Enis Arıkan ve Burcu Biricik'te final iddialarını doğruladı. Dizide sona yaklaşılırken Kanal D yönetimi yaz aylarında yeni dizileri ekrana getirmeye başlayacak.

YARGI NE OLACAK?

Öte yandan Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerindeki Yargı dizisinin de final yapacağı öne sürülmüştü. Ancak Kanal D bu karardan vazgeçti. Gelen bilgilere göre Yargı dizisi yeni sezonda da ekranda olmaya devam edecek.

CAMDAKİ KIZ YERİNE HANGİ DİZİ GELİYOR?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Camdaki Kız dizisinin yerine gelecek yeni dizi de belli oldu. İşte o diziyle ilgili bilgiler.

.jpg

Kanal D İç Yapımlar israil formatı bir diziyi çekmeye hazırlanıyor.

Kanal D’nin yaz sezonu için çekeceği ilk dizi belli oldu. Kanal D İç Yapımlar’ın imza atacağı “Dönence” adlı dizinin yönetmen koltuğuna Kerem Çakıroğlu oturacak. Foça’da çekilecek olan yazlık diziyi S.A Yazı Grubu kaleme alıyor. “Dönence” bir gençlik hikâyesini konu alacak.

kerem-1-1.png

“Exceptional” adlı İsrail formatından yola çıkılarak çekilecek olan projede Gülce adında asperger sendromlu kardeşi olan Gece adlı genç kızın hikâyesi ekrana taşınacak. Kardeşinin eğitim göreceği okul için İstanbul’dan taşınması Gece’nin bütün hayatını değiştirecek. Dizinin nisan sonu mayıs başı sete çıkması planlanıyor. Cast görüşmeleri geçen günlerde başladı. Kanal D “Dönence” dışında yaz için bir dizi projesi daha ekrana getirmeyi planlıyor.