Kanal D henüz yeni başlayan dizisine final kararı aldı seyirciler oldukça tepkili

Kanal D henüz yeni başlayan dizisine final kararı aldı seyirciler oldukça tepkili

Kanal D Ekranlarında yayınlanan bir TV dizisi final kararı aldı. Seyirciler final kararına çok şaşırdılar. Final yapacak diziyle ilgili son bilgiler belli oldu

Gelen Son dakika haberine göre: Hekimoğlu final kararı aldı, ekranlara veda ediyor.

Kanal D ekranlarında bulunan Hekimoğlu dizisi de bu sene final yapan diziler arasında nasibini aldı. 25 Mayıs, Salı akşamı son kez izleyici karşısına çıkacak dizi maalesef Salı akşamı reytinglerini TRT1 ekranlarında hayat bulan Masumlar Apartmanı'na kaptırdığından beri maalesef ifla olmadı. Ateş Hekimoğlu ve ekibinin çılgınca çözdüğü vakalar ve genellikle sağlıklarına kavuşan hastalar şeklinde ilerleyen dizi harika gidiyordu.

Hiç bir hafta kendilerini tekrar etmediler. Doctor House dizisinin uyarlaması olarak izlediğimiz dizi, ilk başlarda herkesi kendine çekmeyi başarmıştı. Güçlü oyuncu kadrosu, kaliteli yapımı, seyirciyi ayakta tutan heyecanlı tavrı çok ama çok mutlu ediyordu. 

hekimoglu-16-9-1588690469.jpg

Ancak sonra başka dizilerinde aynı gün yayın hayatına katılması maalesef Hekimoğlu dizisini geriye çekti. Yine de sezon sonuna kadar iyi direnmeyi başaran dizi, önümüzdeki hafta kendine yakışan bir final ile ekranlara veda ediyor. Gün değiştirilse devam edemez miydi? Belki edebilirdi ancak senaryo yazarları, yapımcılar, yönetmen ve oyuncuların fikir birliği sonucu her şeyi tadında bırakmak güzel olacaktır mantığı hakim olmuş olacak ki, dizi final yapıyor.

Bugüne kadar izlediğimiz, heyecanımızı hiç düşürmeden bizi kendine bağlayan diziye teşekkür ediyor, kendilerine hayatlarında başarılar diliyoruz.