İstanbul halkı isyan etti! Vatandaşlardan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na büyük tepki!

İstanbul halkı isyan etti! Vatandaşlardan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na büyük tepki!

İstanbul'dan gelen bir sondakika haberine göre Ekrem İmamoğlu'na vatandaşlar tepki gösterdi. İşte detaylar

Yeni Akit gazetesi ve Beyaz Gazete bugün çarpıcı bir haberle okuyucusunun karşısına çıktı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik vatandaşların tepkisini sayfalarına taşıdılar.

Bomba etkisi yaratan haber kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. İmamoğlu'nu hedef alan haberde bakın hangi ayrıntılar vardı.

Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu bozulduğu için beklemek zorunda kalan vatandaşlar, CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdiler..

Yeni Akit gazetesinin internet sitesindeki ifadelerde CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yine halk sağlığını hiçe saydı değerlendirmesi yer aldı.

İMAMOĞLU GEREKLİ BAKIMLARI YAPTIRMADI MI?

Kesin ifadelerinin kullanılmış olduğu haberde İmamoğlu gerekli bakımları yapmadığı için Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu bozulduğu öner sürüldü. Devamında ise Vatandaşların İmamoğlu'na isyan ettiği dile getirildi..

HABERİ İLK KİM YAYINLADI?

Yeniakit tarafından manşete çekilen haberin Gökçek ailesine Ait Beyaz TV'nin haber sitesi olan beyazgazete tarafından yayınlandığı görüldü.; Yayınlanan bu haberde vatandaşlar, sosyal mesafenin de olmadığı metroda beklemek zorunda kaldı. İmamoğlu'nun sorumsuzluğu, "CHP, İstanbulluya eziyet çektirmeye devam ediyor. Yönetemiyorlar" ifadelerine yer verildi..

GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYADA DA YAYILDI..

Beyazgazete tarafından yayınlanan haberde son olarak şu ifadeler kullanılmış: Sosyal medyada yayılan görüntüler bir kez daha CHP'li İmamoğlu'nun hizmet konusundaki yetersizliğini gözler önüne serdi... Değerlendirmesi yapıldı...