İsmail Küçükkaya muhalefeti uyardı kazandıracak formülü açıkladı

İsmail Küçükkaya muhalefeti uyardı kazandıracak formülü açıkladı

Halk TV yazarı İsmail Küçükkaya son yazısında altılı masaya uyarılarda bulundu. Erdoğan tekrar kazanabilir

Aday kim olacak tartışmaları devam ederken İsmail Küçükkaya dikkat çeken bir uyarı yazısı yazdı.

Halk TV yazarı İsmail Küçükkaya, masada dört adayın bulunduğunu belirtti ve bu isimleri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti lideri Meral Akşener olarak sıraladı.

"Altı lider ortak aday çıkaracak. Tek aday. Hedef bu. Başarırlarsa kazanırlar. Altı lider beraber açıklama yapar ve ‘adayımız şu’ derse, Başkanlık sisteminden dönüş için yol haritası da açıklarlarsa çok büyük ihtimalle kazanırlar" diyen Küçükkaya, şöyle devam etti:

"HDP’nin ve Türkiye İşçi Partisi’nin de içinde olacağı 3. ittifak da ortak adayı destekse 9/10 puanlık bir fark bile oluşabilir.

Kazanacak formül belli.

Yok eğer iktidarın istediği gibi masayı devirir… Kavga eder.. Bölünür ve çok adayla seçime gidilirse, Erdoğan kazanır. O zaman muhalefetteki tüm siyasi aktörler, liderler tasfiye olur. Hepsi tarihe gömülür. Bakalım ne yapacaklar..."

Yazının tamamı.

İsmail Küçükkaya, FOX TV'den Halk TV'ye geçmişti. Halk TV'de sabah haberlerini sunan İsmail Küçükkaya bundan böyle Halk TV'nin resmi internet sitesinde de köşe yazılarıyla sevenleriyle buluşacak.