İlayda Alişan ve Burak Yörük hayranlarına kötü haber! Kanal D'den Seversin dizisine final kararı

İlayda Alişan ve Burak Yörük hayranlarına kötü haber! Kanal D'den Seversin dizisine final kararı

Yaz dizisi olarak başlayan ve büyük ilgi gören İlayda Alişan ve Burak Yörük'ün başrollerindeki Kanal D ekranlarında yayınlanan Seversin dizisinin final yapacağı öğrenildi.

Yaz aylarında yayınlanmaya başlamıştı. Dizi Türkiye'de çok izlenen diziler arasında yer alıyordu. Öyle ki çok sayıda hayran kitlesi de bulunuyordu. Bu sezonda devam edeceğine yönelik iddialar bile ortalıkta dolaşıyordu. Seversin dizisi hakkında Kanal D'nin aldığı son karar ise büyük üzüntüye yol açtı.

Gazeteci Birsen Altuntaş tarafından duyurulan habere göre; Seversin dizisi final yapacak.

Birsen Altuntaş Seversin dizisiyle ilgili şunları yazdı:

Geçen yazdan kalan bir yazlık dizi daha final yapıyor. Kanal D İç Yapımlar’ın imza attığı “Seversin” dizisiyle ilgili final kararı verildi. Yeni yayın döneminin başlamasıyla beraber günü değiştirilen ve pazartesine alınan projenin kesin olmamakla beraber 26 bölüme kadar uzatılması planlanıyordu.

Ancak bu fikirden vazgeçildi ve dizinin 21. bölümde veda edeceği ekibe açıklandı.

HAYRANLARI YIKILDI

Seversin dizisinin final yapacak olmasıyla dizinin hayranları büyük hayal kırıklığı yaşadı. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir haberde Seversin dizisinin Mayıs 2023'e kadar devam edeceği iddia edilmişti. Ancak bu iddianın doğru olmadı ortaya çıktı.

62979e39933ccb08680390e5-001.jpg

Kanal D ekranlarında yayınlanan Seversin dizisinin final yapacağı Kanal D tarafından da doğrulanmış durumda.

KADROSU GÖZ KAMAŞTIRIYORDU

Başrollerinde İlayda Alişan ve Burak Yörük yer alırken ayrıca dizide Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ceren Taşçı, Ozan Dağgez, Halil İbrahim Kurum, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Ceren Yıldırım, Elif Çapkın, Yağmur Gurur ve Nihayet Şahin gibi ünlü oyuncular yer almaktaydı. Seversin dizisi özellikle Z kuşağının en çok sevdiği dizilerden biriydi.