İçinizi rahatlatacak ve Sizi üzerinizdeki nazardan kötülüklerden kurtaracak dualar

İçinizi rahatlatacak ve Sizi üzerinizdeki nazardan kötülüklerden kurtaracak dualar

Değerli Üsküp Haber okurları bugün sizler için farklı bir içerik paylaşacağız bu içeriğimizde İhtiyaç duyulan her an okunabilecek temel duaları bulacaksınız

Sabah Okunacak Dua

  Rabbim huzuru gönlümden sağlığı bedenimden eksik etme; umudu yüreğimden sevdiklerimi yanımdan, duayı dilimden eksik etme; sevgiyi, huzuru, mutluluğu ömrümden eksik etme. Ayağıma taş , yüreğime hüzün, gözlerime yaş değmesin. Rabbim rehberim ol, her iki cihanda cennet olsun bana.

  Gece Okunacak Dua

   Rabbim  yine sana teslim oldum bu gece, yüzümü sana döndüm  ve işimi sana ısmarladım sana sığındım. Ey gecenin ve gündüzün sahibi Rabbim nasıl ki kudretinle geceyi gündüz ile örtüyor isen; bizim de  günahlarımızı ört rahmetinle . Allah'ım yüreğimin sıkıntılarını rahmetinle ferahlat. Amin.

  Borç Duası

  Rabbim bana helalinle yetinmeyi nasip eyle,  haramdan uzaklaşmayı, verdiklerinle yetinip başkasına muhtaç olmamayı nasip eyle. Amin.

  Şifa Duası

  Hastalıkları gideren sensin  Rabbim! Tüm hastalara şifa ver; çünkü şifa verici sensin, senin verebileceğin şifadan başka şifa bulunamaz. Öyle şifa ver ki hiçbir hastalık bırakmasın. Ey Rabbim her nefsin veya hasetçi her gözün şerrinden sana sığınırım. Ey Rabbim beni kendi devan ile tedavi et, bana kendi şifa ne ile şifa ver. Amin.

  Sınav Başarı Duası

  Ey Rabbim beni bu sınavıma doğru bir giriş ile girdir ve doğru bir çıkış ile çıkar. Bana yardım edici bir kuvvet ihsan eyle. Zihnimi aç, göğsümü aç, genişlet ve işimi kolaylaştır, dilimde varolan düğümü Çöz ve beni anlaşılır kıl. Amin.

  Yemek duası

  Bize yedirip içiren ve bizi Müslümanlardan kılan Allah'a hamdolsun. Bu yiyecekleri bana yediren ve hiçbir güç kuvvet olmadan bunu bana rızık kılan Allah'ıma hamdolsun. Kainatın efendisi sevgili peygamberimize salat ve selam olsun. Rahmet Bütün Müslüman kardeşlerimizin üzerine olsun. Amin.

  Nazar duası

  Her türlü zararlı şeylerden sana sığınırım. Şeytani ve kem gözlerden bütün kelimelerin yüzü suyu hürmetine Allah'a sığınırım. Karanlık Çöktüğü Zaman gecenin şerrinden düğümleri üfleyenlerin şerrinden  ve haset eden insanların  şerrinden Rabbime  sığınırım. Amin.