Herkes Merak Ediyor! FOX TV'deki Masumiyet dizisi Münevver Karabulut'un hikayesi mi?

Herkes Merak Ediyor! FOX TV'deki Masumiyet dizisi Münevver Karabulut'un hikayesi mi?

FOX TV ekranında yayınlanan Masumiyet dizisi adından söz ettirmeye devam ediyor. Diziyle ilgili şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. İddia Gerçek mi?

Münevver Karabulut cinayeti bir dönemin gündeminden uzun bir süre düşmemişti. Tam unutulmaya yüz tutmuş olduğu sırada Masumiyet dizisinin ekranlara gelmesiyle birlikte tekrar gündem oluşturdu.

Her kesimden insanların beğenerek izlediği dizide Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ gibi isimler baş rolde yer alıyor. Gündeme bomba gibi düşen dizinin konusu Cem Garipoğlu tarafından yıllar önce işlenen Münevver Karabulut cinayeti olduğu konuşulmaya devam ediliyor.

FOX TV ekranlarında beğeni ile takip edilen Masumiyet dizisi, artık hafızalarda yer almayan Münevver Karabulut cinayetini yeniden gündeme taşıdı.

Çünkü dizinin konusunda 16 yaşında bir üniversite öğrencisi kızın hamile kalmasından sonra hunharca hisler karşılığında darp edilmesi ele alınıyor. Serkay Tütüncü’nün canlandırdığı İlker karakteri, Cem Garipoğlu tarafından işlenen cinayetten esinlenerek yazıldığı ön görülüyor.

Herkesin bildiği üzere 2009 yılının mart ayında bir çöp toplayıcısı tarafından Münevver Karabulut’a ait olan cansız beden bir çöp konteyneri içinde parçalanmış şekilde bulunmuştu. Gerçekleştirilen adli incelemenin ardından bıçak darbesi sonrasında aldığı yara ile hayatını kaybetmiş olduğu saptanmıştı.

Cem Garipoğlu tarafından hunharca işlenen bu cinayet ile dava görülmüş, 24 yıl hapis cezası alması sağlanmıştı. 2014 yılının ekim aynın 14’ünde ise Silivri’de cezasını çekmek üzere bulunduğu 5 No’lu L Tipi Kapalı Cezaevi’nde kendisini asması sonucu hayatını kaybetmişti. Bu hunharca işlenmiş cinayet Masumiyet dizisi ile tekrar hatırlanmış oldu.