Herkes Haziran sanıyordu! Yargı'ya erken final... Artık olmayacak

Herkes Haziran sanıyordu! Yargı'ya erken final... Artık olmayacak

Yargı dizisine erken final kararı verildi. Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisiyle ilgili Kanal D tarafından alınan son karar Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu hayranlarını üzdü.

Yargı dizisiyle ilgili kafa karıştıran haberler gelmeye devam etmekte. Son bir kaç gündür başrol oyuncusu Kaan Urgancıoğlu'nun diziye veda edeceği ve dizinin haziran ayında final yapacağı
öne sürülüyordu.

GELEN SON HABER HERKESİ YIKTI

Ancak televizyon dünyasını yakından takip eden gazeteci Birsen Altuntaş tarafından yayınlanan haber her şeyi alt üst etti. Gelen bilgilere göre Yargı dizisiyle ilgili Kanal D üst yönetimi iki karar aldı.

İLK KARAR: YARGI DEVAM EDECEK

İlk karar Yargı dizisine 3.sezon onayı çıktı. Bu kapsamda dizi gelecek sezonda ekranda olacak. Turgut Ali tarafından öldürülen Kaan Urgancıoğlu'nun projede yer alması beklenmiyor. Kaan Urgancıoğlu dizide Ilgaz karakterine can veriyordu.

yarfi-4-1024x597.png

SEZON FİNALİ ERKENE ÇEKİLDİ

Yargı dizisi bayram arasının ardından bu pazar nefes kesen bir bölümle seyirciyle buluşacak. Turgut Ali’nin (Yurdaer Okur) Ilgaz Kaya’yı (Kaan Urgancıoğlu) vurması 62. bölümün en can alıcı sahnesi olacak. Geçen sezon sonunda yayınlanan ön izlemede Ceylin’in (Pınar Deniz) Ilgaz’ı öldürmekle suçlandığı sahnelerin gizemi son iki bölümde çözülecek.

61ac74da4e3fe003ec87fd00.jpg

14 Mayıs’ta seçim olacağı için dizinin 63. bölümde sezon final yapması planlanıyor. Son bölümde Yurdaer Okur’un veda edeceği de öğrenildi. Bu arada dizinin 3. sezonuyla ilgili ekibe resmi açıklamanın bu hafta yapılması bekleniyor. Pınar Deniz’in Disney Plus’la yaptığı anlaşma gereği mayıs ayından itibaren FOX dışında başka bir kanalda proje çekmemesi gerekiyordu. Ancak Ay Yapım’ın FOX yönetiminden izin aldığı öğrenildi.

DERLEME: ÜSKÜP HABER