Hedefteki Kızılcık Şerbeti dizisi için Show TV’den yeni karar!

Hedefteki Kızılcık Şerbeti dizisi için Show TV’den yeni karar!

Reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti, RTÜK tarafından verilen 5 bölümlük yayın yasağı ve 1,5 milyon TL ceza nedeniyle ekrana gelmiyor. Kanaldan dizi ile ilgili yeni gelişme geldi.

Başrolünde Sıla Türkoğlu ve Evrim Alasya gibi oyuncuların yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi için kanal, ilk kez uygulanan 5 haftalık yayın durdurma cezasıyla ilgili olarak geçen hafta bir kez daha üst mahkemeye itiraz edilmişti. Ancak karar çıkmadı.

KIZILCIK ŞERBETİ KOLAJ BÖLÜMÜYLE EKRANDA

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Show TV “Kızılcık Şerbeti”ni özleyenler için son 3 bölümden oluşan özel bir kolaj hazırlayacak ve çarşamba günü dizinin eski bölümlerini yayınlayacak. Ancak kolaj bölümde RTÜK’ün ceza verme gerekçesi olarak gösterdiği Nursema’nın (Ceren Karakoç) camdan itilme sahnesine yer verilmeyecek.

kizilcik-serbetinin-pembesi-sibel-tascioglunun-6-yillik-esi-bakin-kim-cikti-duyan-kucuk-dilini-yuttu-meger-20-1668802261621.jpg

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİNİN YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

TGRT Haber'de aktarılanlara göre; Önümüzdeki pazartesi itibariyle adli süreçle ilgili gelişmeler yeniden takip edilecek. Mahkemeden dizinin devam etmesiyle ilgili olumlu bir karar çıkmazsa ve itiraz reddedilirse ceza uygulanmaya devam edilecek. Show TV RTÜK’ün yolladığı belgeselleri yayınlamaya devam edecek ve dizinin yayını ancak 19 Mayıs itibariyle başlayacak.

Kızılcık Şerbeti, Gold Film imzalı, ilk bölümü 28 Ekim 2022 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Hakan Kırvavaç'ın üstlendiği, senaryosunu Melis Civelek'in kaleme aldığı dram türündeki Türk televizyon dizisidir.

dizi-son-7hvr-cover.jpg

Dizinin başrol kadrosunda Barış Kılıç; Evrim Alasya; Sıla Türkoğlu; Sibel Taşçıoğlu; Müjde Uzman; Settar Tanrıöğen; Doğukan Güngör gibi isimler yer almaktadır.

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİNİN KONUSU HAKKINDA BİLGİLER

Öte yandan tartışmalara yol açan Kızılcık Şerbeti dizisinin konusu hakkında bilgiler de ortaya çıktı. CNN Türk'te yer alan içerikte; Kızılcık Şerbeti dizisiyle ilgili şu detaylara yer verildi.

Kıvılcım, kızının hayata bu kadar farklı bakan bir aileyle yapamayacağını düşünür. Doğa ise aşklarının her türlü farklılığın üstesinden geleceğine inanmaktadır. “Kızılcık Şerbeti” doğruları aynı, yöntemleri farklı olan iki uç aile arasında kalan bir aşk hikayesidir.