Haşlanmış yumurtaları markette böyle satışa çıkardılar marketin telefonları durmak bilmedi

Haşlanmış yumurtaları markette böyle satışa çıkardılar marketin telefonları durmak bilmedi

Haşlanmış yumurta skandalı gündeme oturdu. Görenler neye uğradığını şaşırdı. Marketin telefonları susmak bilmedi!

Türkiye'deki yumurta fiyatlarının artışı ve gelen zamlar haber konusu olurken İngiltere haşlanmış yumurta skandalıyla çalkalandı. Yayınlanan bir görüntü sosyal medyayı karıştırdı.

İngiltere'yi karıştıran olay şöyle gerçekleşti. Market yumurtaları haşladıktan sonra su dolu bir poşetin içinde satışa çıkardı. Bu market bu hareketiyle tartışma konusu oldu..

Skandala konu olan market ise İngiltere’nin en önde gelen süper market zincirlerinden olan Morrisons, adını 'ıslak yumurta' koydukları bir ürünle ülke gündemini sarstı.

Olay sosyal medyaya düştü herkes isyan etti Markette dolaşan bir müşterinin yumurta paketini kişisel hesabından paylaşması sonrası sosyal medyada olay büyük tartışmalara yol açtı. Söz konusu müşteri sosyal medyada ı paylaştığı fotoğrafları “bu gördüğüm en iğrenç şey olabilir” notuyla herkese ilan etti..

ÖZEL SIVI DOLU PAKETmiş! MARKETTEN AÇIKLAMA GELDİ

Yumurtalarla ilgili bu skandal paylaşım binlerce kişi tarafından paylaşılınca market resmi bir açıklama yaptı.. Söz konusu market yaptığı duyuruda marketlerinde bulunan salata barındaki gıda israfını önlemek için böyle bir ürün satışına başladıklarını açıkladı. Haşlanıp soyulmuş yumurtaların, gündüzleri salata barı için hazırlandığını dile getiren yetkililer kalan yumurtaları bu şekilde satışa çıkarmaya karar verdiklerini ilan etti.

Olayın duyulmasının ardından çok sayıda Halk sağlığı uzmanı ise böylesi bir tüketimin sağlıklı olmadığını duyurarak haşlanmış yumurtaların anında tüketilmesi gereken bir besin olduğunu aksi takdirde gıda zehirlenmeleri olabileceği uyarısında bulundular...

İşte Sosyal medyayı sarsan o görüntü