Google neden çöktü ortaya çıktı! Herkes gerçeği öğrendiğinde inanmak bile istemedi!

Google neden çöktü ortaya çıktı! Herkes gerçeği öğrendiğinde inanmak bile istemedi!

Dün herkes Google neden çöktü sorusuna yanıt arıyordu! Ortaya çıkan gerçek ise herkesi şaşkına çevirdi. Dünya devi google neden çökmüştü?

Dünya devi olan Google çökmüştü. Dün öğle saatlerinde Google arama hizmeti devam ederken, YouTube ve Gmail aksaklık yaşamıştı. Herkes merak ediyor hatta endişe duyuyordu yaşanan ve endişeye yol açan Bu durumun sebebi ise dahili depolama sorunu olduğu ifade edildi.

Konuyla ilgili olarak tepkiler artınca bir açıklama yapıldı ve Google'dan yapılan açıklamada, kimlik doğrulama sistemi kesintisinin dahili depolama kotası sorunundan kaynaklandığı dile getirildi ve sorundan kullanıcıların çoğunun etkilendiğininin altı çizildi. Öte yandan açıklamalarda bulunan başka  Bir Google sözcüsü ise, “Kimlik doğrulama sistemi sorunu saat 04:32’de (Pasifik zaman dilimi) çözüldü. Artık tüm hizmetler geri yüklendi ifadelerini kullanarak özür diledi ve aynen şunları aktardı . Bu sorundan etkilenen herkesten özür dileriz ve bu sorunun gelecekte tekrarlanmamasını sağlamak için kapsamlı bir takip incelemesi yapacağız” şeklinde bir açıklama yaparak kullanıcılardan özür dilendi..