Gökhan Özoğuz ve Fahrettin Koca Arasında Bomba Atışma! Herkes Şaşkına döndü

Gökhan Özoğuz ve Fahrettin Koca Arasında Bomba Atışma! Herkes Şaşkına döndü

Muhalif kimliğiyle bilinen Gökhan Özoğuz bir soru sordu Bakan Fahrettin Koca yanıt verince olay oldu.. Peki o paylaşım neydi?

AKP tarafından yapılan kalabalık kongrelerdeki görüntüler iktidar temsilcileri tarafından görmezden gelinmeye devam ediyor.

Bu konuyu muhalefetteki siyasiler sık sık gündeme getiriyor. Ancak muhalif kimliğiyle bilinen sanatçı Gökhan Özoğuz'da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Yaptığı paylaşımda Bakan Fahrettin Koca'da yanıt verince adeta sosyal medya yıkıldı.

Bilindiği gibi salgının artması nedeniyle Türkiye'de kısmı kapanmaya gidilmişti. Bu konu ise tartışma konusu olmaya devam ediyor.

Peki Bakan Fahrettin Koca ve Gökhan Özoğuz arasındaki tartışmada neler geçmişti? İşte Şaşırtıcı gelişmenin ayrıntıları

Gökhan Özoğuz açıklamasında “Tavan yapan vakalardan ben neden sorumluyum ya? 1 senedir kendimle konuşmaktan şizofren oldum, kongreye falan da yok. Sayın @drfahrettinkoca Aşıları etrafa saçmadan bir de bizi mi aşılasanız acaba, belki biter virüs. Boş boş kapanacağımıza onu mu denesek= #coronavirus” ifadelerini kullanmıştı.

Bakan Koca, “Gökhan Bey kardeşim, sorumluluk suçlamak manasına gelmez. Artan vaka sayısında suçumuz yok sorumluluğumuz var. 84 milyon beraber artırmadık vaka sayılarını ama birlikte mücadele etme sorumluluğumuz var. Destek olacağınızdan şüphem yok.” cevabını verdi.