FOX TV'nin sevilen Dizisi Savaşçı Umduğunu bulamayınca kötü haber geldi

FOX TV'nin sevilen Dizisi Savaşçı Umduğunu bulamayınca kötü haber geldi

FOX TV Ekranında yayınlanan Savaşçı adlı TV dizisi seyircide bu kez beklenen ilgiyi görmedi. ne yaptılarsa olmadı. FOX TV kolidorlarında herkes bu olayı konuşuyor

Savaşçı dizisi neden kaybediyor.?

Fox kanallarında ekranlara gelen Savaşçı dizisi maalesef istenileni veremiyor. 5. Sezona merhaba derken, Tamer Karadağlı dizinden ayrıldıktan sonra adeta kan kaybetmeye başladı. 105. bölüm sonrası reytingle maalesef beklenen gibi olmadı.

Kadrosuna kattığı yeni oyuncularla yeni dönemi kendisi için başlayan dizi umdukları ivmeyi yakalayabilecek mi?

Altı farklı karakterin diziye katılması, ve diziye katacakları yeni hikayeler kemik izleyicisi tarafından merakla beklenmeye başlamıştı. Ancak istenen seyirciye ulaşmadı ki, yavaş yavaş seyircisi izlemeyi bırakır oldu.

Anadolu'da, Eskişehir'de büyük biz hızla devam eden çekimler, endişeleri de artık yanında getirir oldu. Dün akşam 106. bölümü yayınlanan dizi maalesef geceyi her kategori de 6. sırada kapattı. Çok kötü bir sıralama da olmasa da yapım şirketi için umut vaadetmiyor.

savasci-haber-resim-b4f0dc3d-039d-46b0-a4e9-d4b630fabfac-mpositioned-640x360.jpg

Savaşçı'nın bu denli kan kaybetmesinin sebebi olarak da; Gönül Dağı ve Kardeşlerim dizisi izleyiciyi bünyesine katması olarak gözüküyor. Ne diyelim Savaşçı dizisi kendine güzel bir yol çizer ve nol reytingle yoluna devam eder umarız.