FOX TV'nin finali yaklaşan Yasak Elma dizisinde ayrılık iddiası! Kim diziden gidiyor?

FOX TV'nin finali yaklaşan Yasak Elma dizisinde ayrılık iddiası! Kim diziden gidiyor?

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisi yakında final yapacak. Diziden Nehir Erdoğan ayrıldı mı? Merak edilen soru yanıt buldu.

6 yıldır FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisi izlenme rekorları kırıyor. Dizi en çok izlenen diziler arasında yer alıyor.

Pazartesi akşamları seyirciyle buluşan Yasak Elma dizisi bir kaç hafta sonra final yaparak ekranlara veda edecek.

Bu durum dizinin hayranlarını derinden sarsmış durumda. 6 yıldır geniş bir hayran kitlesi elde eden Yasak Elma dizisinde şimdi de ayrılık iddiası gündeme bomba gibi düştü.

NEHİR ERDOĞAN KADRODAN AYRILACAK MI?

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinden Nehir Erdoğan'ın ayrılacağı öne sürüldü. Bu durum dizinin hayranlarını çileden çıkarmıştı.

jukia-1-850x525.png

İYİ HABER GELDİ

Birsen Altuntaş tarafından yayınlanan haberde Nehir Erdoğan'ın durumuyla ilgili bilgilere yer verildi.

Yasak Elma dizisinde büyük finale haftalar kaldı. Bir değişiklik olmazsa 29 Mayıs’ta son kez ekrana gelecek olan dizi 6 yıl boyunca her sezon yeniden küllerinden doğmuş ve seyircinin vazgeçilmezleri arasında yer almıştı. 178. bölümde veda edecek olan dizinin son bölümünde Nehir Erdoğan’ın hayat verdiği Julia Moren cinayet suçuyla tutuklanmıştı.

juk.png

Bu durum ünlü oyuncunun diziden ayrıldığı yorumlarına neden olmuştu. Ancak kulislerden sızan bilgiye göre Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün yazdığı diziden Nehir Erdoğan ayrılmadı. Yıldız her ne kadar bir daha Julia’nın yüzünü görmeyeceğini zannetse de Julia’nın intikam için yeni entrikalar çevireceği konuşuluyor. Dizinin 173. bölümünde ayrıca seyirciyi sarsacak bir kaza sahnesi olduğu da öğrenildi.