FOX TV'nin en iddialı dizisi Yasak Elma'da ters köşe..

FOX TV'nin en iddialı dizisi Yasak Elma'da ters köşe..

FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisinde beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. Seyirci tam bir ters köşe oldu..

FOX TV'nin en iddialı dizilerinden biri olan Yasak Elma 5.sezonda da yüzü gülen dizilerden:

Pazartesi akşamları yeniden birinci olmasını büyük bir eğlence ile kutlayan Yasak Elma dizi ekibi büyük işler başarmanın keyfi içerisinde.

Ancak bu durumun Show TV'de yayınlanacak olan Üç kuruş dizisinin ekrana gelmesiyle birlikte tersine dönmesi bekleniyor..

Dizi şimdiye dek 116 bölümdür ekranda.. Yasak Elmanın bu sezon final yaparak ekrana veda etmesi 6.sezonda ekranda olmaması bekleniyor.

Ancak dizi ekibinin tek isteği bu sezonun sonuna kadar dizinin ekranda kalması. Şevval Sam'da konuyla ilgili yaptığı bir açıklamada sezon sonuna kadar devam edebilmeyi önemsediklerini belirtmişti.

Televizyon gazetesinin derlemesine göre FOX TV'nin sevilen Yasak Elma dizisinin 25 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 117. yeni bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor.

Özellikle de Yıldız’ın yasak aşk yaşayan Çağatay ve Kumru için düşündüğü plan herkesi şaşırtacağı kim tam bir ters köşe yapacak.

Dizideki seyirciyi ters köşe yapacak olan karakter ise Yıldız olacak. İntikamını acı bir şekilde alması beklenen Yıldız yeni bölüme damga vuracak..

Öte yandan FOX TV ekranlarında yayınlanan iddialı Dizide; Yıldız, Çağatay ve Kumru ilişkisi için delil toplamaya devam ederken, Ender ve Asuman’ın
başka planları olacak ve bu planları devreye koyacak.

Ayrıca Yıldız, Çağatay ve Kumru’dan intikam almak için bambaşka bir yol izleyecek ve bu yol da ekran başındakileri fazlasıyla şaşırtmış olacak. Yasak Elma dizisindeki yaşanan bu krizin 117.bölüme büyük bir şekilde damga vurması bekleniyor.

Yasak Elma dizisinin 117.bölümüne ait fragman resmi youtube hesabından da yayınlandı. Aşağıdan yeni bölüme ait fragmanı izleyebilirsiniz.