FOX TV'den Tozlu Yaka dizisi için beklenmedik hamle! Yeni sezon öncesi değişiklik

FOX TV'den Tozlu Yaka dizisi için beklenmedik hamle! Yeni sezon öncesi değişiklik

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Tozlu Yaka yeni sezonda da yoluna devam edecek..

FOX TV ekranlarında yayınlanan Tozlu Yaka dizisi yeni sezonda da yoluna devam edecek. Ancak sevilen dizi için kanal flaş bir değişiklik kararı aldı.

YASAK ELMA AYARI

Altı sezondur FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisi yeni sezonda da ekranda olmayı sürdürecek. FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisi pazartesi akşamları ekrana geliyor.

Tozlu Yaka dizisi de yaz sezonu boyunca pazartesi akşamları ekrana geliyordu.

MEKANIN SAHİBİ GERİ DÖNÜYOR

Bilindiği gibi Pazartesi akşamlarının yıldız dizisi Yasak Elma. Bu yüzden bir bakıma mekanın sahibi geri dönüyor. Bu yüzden FOX TV'de Tozlu Yaka dizisi için flaş bir değişikliğe gitme kararı aldı.

62c3646979da3e17443f4c92.jpg

Televizyon gazetesi tarafından aktarılan habere göre; Yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği “Tozluyaka”, 28 Ağustos Pazar saat 20.00’de yeni bölümüyle FOX’ta.

Başka bir deyişle Tozlu Yaka dizisi bundan böyle Pazar akşamları ekrana gelecek. Tozlu Yaka dizisi özellikle Z kuşağında büyük ilgi gördü. Genç bir izleyici kitlesi bulunan Tozlu Yaka dizisi yaz dizileri arasında en çok sevilen ve en çok izlenen dizi olmayı başardı. Hal böyle olunca FOX TV, Tozlu Yaka dizisini yeni sezona da taşımaya karar verdi.

Ancak dizinin iki büyük rakibi var. Bu yüzden işi bir hayli zor olacak. Birinci rakibi Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi ikinci rakibi ise TRT1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisi.. Bakalım Tozlu Yaka bu iki diziyle nasıl rekabet edecek.