FOX TV'den apar topar bir final kararı daha... O diziyle ilgili final kararı duyuruldu

FOX TV'den apar topar bir final kararı daha... O diziyle ilgili final kararı duyuruldu

FOX TV dizisi final yapacak. Final kararı FOX TV seyircilerine duyuruldu..

FOX TV ekranlarında yayınlanan dizi final yapıyor. TV dizisi olarak başlayan ''EGO'' dizisi final yapıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; FOX şu günlerde yaz sezonu için yeni hazırlıklar yapıyor. Bu arada kanalın final kararı aldığı diziler de tek tek ekrana veda edecek. Bu dizilerden biri bugün belli oldu. Kanalın pazar akşamı yayınlanan Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Rüya Demirbulut ve Ahmet Kayakesen’in başrollerini paylaştığı dizisi “Ego” için final kararı verildi.

Setinde yaşanan gerginliklerle de dikkat çeken dizi 13. bölümde yayın hayatını noktalayacak.

do.png

EGO, Pastel Film imzalı, ilk bölümü 5 Şubat 2023 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Doğa Can Anafarta’nın yaptığı, senaryosunu Gülsev Karagöz, Ahmet Orçun Okşar, Zafer Özer Çetinel, Görkem Tüzün, Okan Başar Bahar, Erkan Birgören ve Elif Tuna Kıygı'nın yazdığı, başrollerini Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Ahmet Kayakesen ve Rüya Helin Demirbulut'un paylaştığı dram türündeki Türk televizyon dizisidir. 2014 yapımı Güney Kore dizisi olan Temptation'dan uyarlanmıştır.

EGO DİZİSİ OYUNCU KADROSU VE KARAKTERLER

YASAK ELMA DİZİSİ DE FİNAL YAPACAK

Öte yandan FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisi içinde FOX TV yönetimi final kararı verdi. Dizi haziran 2023 öncesi final yaparak ekranlara veda edecek.