FOX TV'de Büyük Batış! Yeni Bir Dizisine Daha Final Kararı Geldi

FOX TV'de Büyük Batış! Yeni Bir Dizisine Daha Final Kararı Geldi

FOX TV'de peş peşe final yapan dizilere bir yenisi daha eklendi! Elkızı dizisi için final kararı geldi. İşte ayrıntılar...

Sezon başından bu yana final kararı aldığı dizilerle gündemden düşmeyen FOX TV, yine aynı haberle gündeme geldi.

FOX TV, bu sezon Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz, Elbet Bir Gün, Misafir ve Yalancılar ve Mumları dizileri için final kararı aldı. 3 ila 13 bölüm arasında ekran serüveni sonlanan bu dizilerin arasına bir yenisi daha katıldı.

13 Bölümde Yayından Kalkan Diziler Arasına Girdi

FOX TV, ortalamanın altında aldığı reytinglere rağmen Elkızı dizisine tanıdığı şansa son verdi ve final kararı aldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; sezonu bir hayli şansız geçiren FOX TV, başrollerinde Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz'ın yer aldığı Elkızı dizisi için final kararı aldı. 29 Ocak Cumartesi akşamı 13. bölümü ile ekranlara veda edeceği açıklanan Elkızı dizisinin 11. bölümü yılbaşı nedeniyle iki hafta aradan sonra 15 Ocak Cumartesi akşamı izleyicisiyle buluşacak.

Bugün yapılan resmi açıklamaya göre de, yılbaşı nedeniyle verilen iki haftalık aranın ardından yayınlanacak üç bölüm, final bölümü olacak.

FOX TV'nin Yüzü Bu Sefer Güldü

Bu sezon ekrana getirdiği dizilerden yana şansı gülmeyen FOX TV'nin yeni dizisi Mahkum ise merak uyandıran sahneleriyle kanalın yüzünü güldürdü. Başrollerinde Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu'nun yer aldığı dizi, aldığı iyi reytingler sayesinde uzun süre izleyicilerin karşısında kalacak gibi duruyor.

Kaynak: birsenaltuntas.com