FOX TV Sunucusu Selçuk Tepeli nereye koşuyor? Sanki Haber değil Miting yapıyor! Yoksa...

FOX TV Sunucusu Selçuk Tepeli nereye koşuyor? Sanki Haber değil Miting yapıyor! Yoksa...

FOX TV Ana haber Sunucusu Selçuk Tepeli'nin amacı ne? Yoksa siyasete mi girecek? Yaptığı yayınlar herkesi şaşırtırken bakın son yayında neler yaptı?

Son dönemde FOX TV Ana haber bültenini açanlar kendisini İyi Parti yada CHP'nin grup toplantısını izler gibi hissediyor.

Fatih Portakal'ı aratmamak adına ondan daha sivri bir dil kullanan Selçuk Tepeli Son Ana haber bülteninde AK PARTİ'li Mahir Ünal'ın cep telefonu ve çiftçilerle ilgili sözlerine sert sözlerle yüklendi.

Adeta bir ana muhalefet lideri gibi konuşan Selçuk Tepeli için sosyal medyada çok sayıda vatandaş sanki ana haber değil miting yapıyor yorumunda bulundular.

Muhalefet kitlesine gaz veren Selçuk Tepeli son dönemde Fatih Portakal'ı bile aratır oldu. Şimdi herkesin merak ettiği bir şey var. Böylesine miting yapar gibi esip gürleyen Selçuk Tepeli acaba olası bir erken seçimde siyasete hazırlık mı yapıyor? Yoksa parti mi kuracak? Bilmiyoruz ne yapacak ama.... 

Hemen hemen her haberde dakikalarca yorum yapan Tepeli her konuda iktidara tepki gösteriyor.

FOX TV'yi açan sanki bir haber bülteni değil de muhalefetin parti bültenini izliyor gibi hissediyor kendini.

Bir yanda A haber diğer yanda Halk TV diğer tarafta ise FOX TV...

Nerede kaldı tarafsız yayıncılık?

Eskiden TV kanallarını açtığımızda her görüşe yer verilirdi. Şimdi o TV kanalı hangi siyasi iradeye yakınsa onun basın bülteni gibi hareket ediyor.

En basitinden sözde tarafsız FOX TV CHP'den İstifa eden Muharrem İnce'nin açıklamalarına sadece iki bilemediniz üç dakikalık yer verdi.

Koskoca bir TV kanalı üstelik bunu yapan..

Ana haber konusunda iddialıyız diyen reyting rekortmeniyiz diyen bir kanal..

Anlaşılan hem Tepeli hem Kanal yönetimi akıllarınca muhalefetin tepesini attırmak istememiş..

Muharrem ince nede olsa iktidar muhalif olduğu gibi muhalefete de muhalif. Bu yüzden yer vermemeleri son derece normal..