FOX TV Sunucusu İsmail Küçükkaya Melih Bulu iddiasıyla muhalifleri çılgına çevirdi..

FOX TV Sunucusu İsmail Küçükkaya Melih Bulu iddiasıyla muhalifleri çılgına çevirdi..

Türkiye gündeminden düşmeyen Boğaziçi eylemleri hakkında dikkat çeken bir iddiada İsmail Küçükkaya'dan geldi. Küçükkaya'nın açıklaması olay oldu..

Türkiye'de günlerdir vatandaşın sıkıntısı ve problemleri medyada konuşulmuyor ülke siyasetinde muhalefet ise tümden Boğaziçi meselesine odaklanmış durumda.

Gerçek sorunların konuşulmadığı bir dönemde öğrenciler ise eyleme devam ediyor. Çok sayıda öğrenci gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınan öğrencilerin serbest bırakıldığı haberleri gelince muhalefet ve destekçileri alkışlar patlatıp sosyal medyada adeta coşmuşlardı.

İşte bu serbest bırakılma haberiyle ilgili FOX TV Sunucusu İsmail Küçükkaya bomba bir iddia ortaya attı.

Küçükkaya'nın iddiasına göre o gençlerin serbest bırakılmasını Melih Bulu istemiş ve üst düzey bir yetkiliyi aramış.

Şimdi herkes merak ediyor rektör Melih Bulu kimi aradı?

T24 sitesinde yer alan habere göre FOX TV'de Sabah haberlerini suann Gazeteci İsmail Küçükkaya, Boğaziçi protestoları esnasında tüm gözaltıların serbest bırakılmasının ardından bomba bir açıklama yaptı. Canlı yayında konuşan İsmail Küçükkaya, Melih Bulu’nun yargı içinden üst düzey bir yetkiliyi aradığını ve “Tutuklama yapmayın” dediğini iddia etti.

İsmail  Küçükkaya Bulu'nun aradığı kişiye "Tutuklama yapmayınız. Boğaziçili öğrencilerle ilgili hiçbir tutuklama olmaması Boğaziçi'nin de akademik dünyanın da şuan da en büyük ihtiyacı" diyerek uyarılarda bulunduğunu öne sürdü.

Gazeteci İsmail Küçükkaya "O konuşmalar sonucunda mı oldu yoksa yargılama sonucunda mı oldu diyeyim. Yargıya müdahale edilmez ama sonuçta bu konuşma son derece önemliydi" diye konuştu.

İsmail Küçükkaya'nın bu açıklaması bomba etkisi yaratırken bazı muhalif yorumcular İsmail Küçükkaya'ya tepki göstererek rektör reklamı yapıyor dediler.

Küçükkaya'nın iddiasına henüz rektör Melih Bulu'dan bir yanıt yok. Yanıt verip vermeyeceği ise merak edilmekte