FOX TV Ekranında Şimdi de Son Yaz Dizisinden Kötü Haber Geldi

FOX TV Ekranında Şimdi de Son Yaz Dizisinden Kötü Haber Geldi

FOX TV Bugünlerde ne yaptıysa olmuyor. Masumiyet adlı TV dizisi final yapınca bir kötü haberde Son yaz dizisinden geldi.

Son yaz dizisi de mi final yapıyor? - Fox ekranlarında yayın hayatına devam eden Son yaz dizisi kadrosunda ; Ali Atay, Funda Eryiğit, Hafsanur Sancaktutan, Alperen Duymaz gibi daha bir çok ismi barındırmaktadır. Dizi, çok güzel bir ivme kazanmış. İyi bir seyirci potansiyeli ile devam etmekteydi. 19. bölüm reytingleri geldiğinde ise, büyük bir düşüş gözlemlendi

ve Son yaz geceyi 8. sırada kapattı. Oysa ki izleyiciye mükemmel performanların olduğu bir bölüm ikram edilmişti. Ancak izleyicinin birçok seçeneği bulunmasının cezası Son yaz dizisine kesilmiş gibi duruyor.

Peki bu durum dizi için nasıl bir sonuç doğurur? 


Öncellikle dizi 22. bölüm sonu itibariyle sezon finali yapacak gibi duruyor ancak bu süreçte Son yaz ivme kazanmazsa maalesef sonu Masumiyet dizisi gibi erken finali getirebilir. 

1608114172479-son-001.jpg

FoxMasumiyet dizisine gün değiştirerek bir şans vermişti ancak maalesef umduğunu bulamayınca diziyi final yaparak, yollarını ayırma kararı aldı.

Şimdi herkes merakla bekliyor, Fox, Son yaz dizisi için bir şans verecek mi? yoksa her şey bitecek mi? İkinci sezon için anlaşılmış olsa bile, Fox kan kaybeden diziyi yapım şirketi ile başka bir kanala mı gönderecek? hep birlikte bekleyip, göreceğiz.