Final yapan Balkan Ninnisi dizisinin Başrol oyuncusu Erdal Özyağcılar'dan Üsküp'e ağlatan veda

Final yapan Balkan Ninnisi dizisinin Başrol oyuncusu Erdal Özyağcılar'dan Üsküp'e ağlatan veda

Üsküp'te çekilen Balkan Ninnisi dizisi final yapıyor. Oyuncular Üsküp'ten ayrılmaya başladı. Dizide köfteci Süleyman karakterine hayat veren Erdal Özyağcılar ağlatan bir mesaj paylaştı. Erdal Özyağcılar 15 yıl aranın ardından Üsküp'e geri dönmüştü

74 yaşındaki usta oyuncu Erdal Özyağcılar şimdilerde Balkan Ninnisi dizisi ile ekranlarda yer alıyor. 25. bölümde final yapacağını öğrendiğimiz Balkan Ninnisi'nde başrol oyuncularından biri olan Yağcılar, diziye vedasını sosyal medya üzerinden yayınladı. Usta oyuncunun yazdıkları herkesi duygulandırdı...

74 yaşındaki usta oyuncu Erdal Özyağcılar, yıllar sonra döndüğü Makedonya'ya ikinci kez veda ediyor.
Hatırlarsanız Elveda Rumeli isimli dizinin başrol oyuncusu olan Erdal Özyağcılar, 2007'de yayınlanmaya başlayan yapımda 83 bölüm boyunca toplam 2 yıl yer almıştı.


Özyağcılar Elveda Rumeli ardından yıllar geçti elbette. Fakat oyuncunun yeni bir diziyle Makedonya'ya döneceği haberi hepimizi heyecanlandırmıştı.


Aradan 15 yıl geçse de tekrar aynı topraklara dönmenin sevincini yaşayan Erdal Özyağcılar, Makedonya'ya ikinci kez veda etmek durumunda kalıyor.


Balkan Ninnisi 25. bölümüyle ekranlara veda ediyor. Dizinin çekimlerinin bitmesi ile sosyal medyada veda yazısı yayınlayan Özyağcılar'ın satırları herkesi duygulandırdı.
Özyağcılar'ın veda postunun altı kendisine teşekkür edenlerle doldu.

Eveeeet…25 inci bölümde final yapıyoruz…”Balkan Ninnisi “ bitti. Balkan coğrafyasında, bizim de görevimiz bitti.

s-45f053970e9a9b96590f536b016583fca09fccd8.jpg

Üsküpte’ydik… Burada Türküne, Makedonuna, Arnavutuna, Boşnağına birlikte yaşamanın erdemini, çeşitli kültürlerin birbirlerinin geleneklerine, dillerine, dinlerine saygı gösterme efendiliğini hem gördük hem de bunları bizleri izleyenlere anlatmaya çalıştık. Tüm çalışanlar adeta birer kültür elçisi olduk. Bu imkanı bize veren TRT’ye teşekkür ederiz. Ve devamla yapımcılarımız Uğur Uzunok’a, Yalçın Arı’ya, yönetmenlerimiz Serdar Akar, Selahattin Sancaklı ve Evrim Öney’e, kamera, ışık, set ekibi çalışanlarına, kostüm, makyaj ve yapım ekibine… Sercan, İnanç, Enes, Eren ve Sibel’e çok teşekkür ederim. Balkan Ninnisi’sinde karakterlere hayat veren, gerçekten büyük özveri ile çalışan oyuncu arkadaşlarıma çok ama çok teşekkür ederim… Başka öykülerle, ekran da tekrar buluşana kadar Allahaısmarladık.”

Kaynak: Onedio.com