Feyyaz Şerifoğlu'nun gerçek anne ve babası ortaya çıktı: Çok özel fotoğraf

Feyyaz Şerifoğlu'nun gerçek anne ve babası ortaya çıktı: Çok özel fotoğraf

Camdaki Kız dizisinde Sedat karakterine can veren Feyyaz Şerifoğlu anne ve babasının fotoğrafını paylaştı

Ünlü isimlerin anne ve babaları merak konusu olmaya devam ediyor. Gercekgundem.com sitesinde yer alan haberde; Camdaki Kız dizisinde Sedat karakterine can veren Feyyaz Şerifoğlu'nun anne ve babasının fotoğrafı paylaşıldı. Feyyaz Şerifoğlu'nun anne ve babasının o fotoğrafı sosyal medyada gündemin en üst sırasına yerleşti

Üç sezon boyunca Camdaki Kız dizisi fırtınalar estirmişti. Dizide 'Sedat' karakterine can veren Feyyaz Şerifoğlu izleyicilerden tam not alan oyuncular arasında yer alıyordu.

FEYYAZ ŞERİFOĞLU GERÇEK AİLESİNİ PAYLAŞTI

Sadık Şimşek'in aktardığı habere göre; Feyyaz Şerifoğlu sadece yakın arkadaşlarının bulunduğu facebook hesabında ailesinin fotoğrafını paylaştı.

Feyyaz Şerifoğlu anne ve babasının fotoğrafını ''Canım annem ve babam '' notuyla paylaştı. İşte arkadaşları tarafından da yoğun ilgi gören o özel fotoğraf:

Feyyaz Şerifoğlu'nun anne ve babası efsane sanatçı Barış Manço'nun bal mumu heykeliyle fotoğraf çektirdiler:

3-lzwf.jpg

YENİ PROJE OLACAK MI?

Feyyaz Şerifoğlu'nun yeni dizi projesi olacak mı büyük merak konusu olmuş durumda. Ancak Feyyaz Şerifoğlu'nun uzun bir tatile çıktığı öğrenildi. Feyyaz Şerifoğlu çok geçmeden yeni projesiyle seyirci karşısında olacak. Üç sezon boyunca Kanal D ekranlarında boy gösteren yakışıklı oyuncunun yeni projesi şimdiden büyük merak konusu olmuş durumda.

maxresdefault-006.jpgmaxresdefault-006.jpgmaxresdefault-006.jpg

Feyyaz Şerifoğlu'nun oyuncu kimliğinin yanı sıra şarkıcı kimliği de büyük ilgi görüyor.

İlgili Haberler