Fatih Portakal'ı hedef almışlardı! Tek tek bulundular... Şimdi onlar düşünsün

Fatih Portakal'ı hedef almışlardı! Tek tek bulundular... Şimdi onlar düşünsün

Sahte görsellerle Fatih Portakal'ı hedef almışlardı. Fatih Portakal duyurdu! Bulundular

SÖZCÜ TV'de Ana Haber Bülteni'ni sunan deneyimli televizyoncu Fatih Portakal, sosyal medyada hakkında düzenlenen sahte mesaj içeriğine isyan etmişti. Fatih Portakal'ı hedef alan o paylaşım sosyal medyada büyük ses getirmişti.

MESAJI PAYLAŞANLAR BULUNDU

Fatih Portakal, bugün Twitter'dan yaptığı açıklamada ise, "Demiştim: “sahte mesajlaşmayı yapan arkadaş seni avukatım bulacak” diye. Buldu da. Hem kaynak hesabı buldu hem paylaşan trolleri. İp’lerde geldi. Şimdi siz düşünün." dedi.

UZUN YILLARDIR EKRANDA DEĞİLDİ

Fatih Portakal, uzun yıllardır ekranda değildi. FOX TV ana haber sunucusu Fatih Portakal beklenmedik bir şekilde istifa etmişti. Seçim sürecine kadar ekranda olmayan Fatih Portakal ani bir kararla geri dönme kararı aldı.

Sosyal medya üzerinden gazeteciliğe devam eden Fatih Portakal tekrar ekranlara dönmüştü.

YILMAZ ÖZDİL GİTTİ O GELDİ

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil istifa etti. Özdil'in CHP'yi eleştiren açıklamaları nedeniyle Sözcü'de istenmediği öne sürülmüştü. Özdil'in istifasının ardından ise Fatih Portakal geri döndü. Sözcü TV ekranlarına İsmail Saymaz'da katıldı.

d7e09738-kvyefhl0cnre6vichfdgqt.png

Son reyting raporlarına bakıldığında ayrıca Sözcü TV'nin Halk TV'yi geçtiği görülüyor.

FATİH PORTAKAL'I ÇİLEDEN ÇIKARAN OLAY NEYDİ?

t24.com.tr adresindeki habere göre; Gazeteciler Sevilay Yılman ve Fatih Portakal sahte bir Whatsapp görseliyle haklarında paylaşım yapılmasına tepki gösterdi.

Sevilay Yılman'ın Twitter hesabından paylaştığı görselde, "HalkTV-Sözcü" başlıklı bir Whatsapp grubuna Fatih Portakal'ın "İnce çekildi arkadaşlar, önümüz daha açık artık. Son 3 gün kesintisiz algı oluşturmak gerek. Sevilay, Nevşin ve Şirin bugün de Twitter'da yalan paylaşımlara devam edin. Ben de bu akşam ana haberde devam edeceğim zaten" mesajını attığı iddia edilmiş. Nevşin Mengü ve Şirin Payzın'ın telefon numaralarının rehberinde olmadığını söyleyen Yılman, "İyice çamurlaştılar… İğrençleştiler! Fatih Portakal dışında adı geçen Nevşin’in ya da Şirin Payzın’ın telefonları bile yok rehberimde. Photoshop ile hazırladıkları görselle, 'Algı ekibi kurduğumuzu' söyleyerek algı yapmaya çalışıyorlar” ifadesini kullandı.

sozcu-tv-ile-ekranlara-donen-fatih-portakal-tarzim-onceki-gibi-olacak-6lvf.jpg

Yılman şunları kaydetti:

“Allah sizi bildiği gibi yapsın! Ne yaptınız siz bu ülkeye ki bu kadar korkuyor ve montajlarla, photoshoplarla, yalanlarla, iftiralarla paçayı kurtarmaya çalışıyorsunuz! Gobbels’i yattığı yerde ters çeviren bu dezenformasyonlarla nereye kadar gideceksiniz kardeşim? Hiç mi korkmuyorsunuz bu alçaklıklarınızın, kötülüklerinizin bir gün gelip de çocuklarınızın ayağına dolaşmasından? Nasıl Müslümanlarsınız siz? Nasıl dindarlarsınız? Yuh olsun”

Fatih Portakal da, Sevilay Yılman'ın tweetini paylaşıp "Vaaay arkadaş ne korkutmuşuz" paylaşımını yaptı.

İlgili Haberler