Fatih Portakal'dan tepki çeken Diyanet açıklaması! Yeri yerinden oynatan sözler

Fatih Portakal'dan tepki çeken Diyanet açıklaması! Yeri yerinden oynatan sözler

Gazeteci Fatih Portakal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla olay oldu. Kimi destek verdi kimi eleştirdi. Peki neydi o sözler?

FOX TV'den ayrıldıktan sonra emekli olma kararı alacağını söyleyip daha 1 ay geçmeden yeniden internet üzerinden sunuculuğa başlayan Fatih Portakal tepkilerin odağında.

Fatih Portakal yaptığı açıklamayla gündemi alt üst etti.

Diyanet'in Yağmur duası hakkında değerlendirmelerde bulunan Fatih Portakal'a kimi sosyal medya kullanıcıları destek verirken kimi sosyal medya kullanıcıları ise isyan etti.

Bilindiği gibi yaşanan kuraklık nedeniyle Yağmur duası yapılmıştı...

Fatih Portakal'ın tepkiye yol açan mesajı neydi ?

“Diyanet, bağlı ve bağımlı olduğu yönetimin çevre uygulamaları hakkında da 1/2 cümle etse ne anlamlı olur! Sen çevreyi talan ettir, ardından milleten ‘yağmur duası’ iste. Bu arada meteorolojik veriler Ege için kuvvetli yağmur gösteriyor bugünlerde dikkat!”  Paylaşımı yaptı.

Fatih Portakal'ın bu mesajına sosyal medyada AKP'li kullanıcılar  isyan ederken Muhalif kullanıcılar beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

Kısa sürede Portakal'ın paylaşımı sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girerken Muhalif duruşunu bir kez daha göstermiş oldu.

Bilindiği gibi daha önce Fatih Portakal için korktu kaçtı deniliyordu. Ancak görünen o ki Fatih Portakal korkmuyor aksine doğru bildiğini haykırmaktan da geri durmuyor...