Fatih Portakal Berat Albayrak bombasıyla ortalığı karıştırdı herkes şaşkına döndü!

Fatih Portakal Berat Albayrak bombasıyla ortalığı karıştırdı herkes şaşkına döndü!

Gazeteci Fatih Portakal sosyal medyadan yaptığı Berat Albayrak paylaşımıyla gündeme oturdu! Albayrak Portakal'a nasıl bir cevap verecek merak konusu oldu..

FOX TV'den istifa ettikten sonra gazetecilik hayatına internetten devam eden Fatih Portakal bomba çıkışlarda bulunmaya devam ediyor. Bugün sosyal medya hesabından ise eski bakan Berat Albayrak'ı hedef aldı.

Berat Albayrak istifasının ardından ortadan kayboldu. Ne bir açıklamasını duyan var ne bir fotoğrafını. Herkes onu merak ediyor.

Muhalefet sık sık gündeme getirerek Albayrak nerede diye soruyor.

Bugün gazeteci Fatih Portakal'da Berat Albayrak'ı soran isimler arasındaydı. Berat Albayrak hakkında açıklamlarda bulunan Fatih Portakal sorusuyla adeta gündeme oturdu. Fatih Portakaal'a Albayrak'tan bir yanıt gelecek mi?

Gazeteci Fatih Portakal sosyal medya hesabından sormuş olduğu soruda dikkat çeken bir konuya değindi.

Fatih Portakal, "Bir yurttaş olarak, Berat Albayrak’ın halkın parası olan 130 milyar doları nasıl yok ettiğini bilmek istiyorum? Sorumlu bir siyasetçinin hesap verebilir olması çok önemli. Ne var ki insan içinde bile göremiyoruz kendisini!" ifadelerini kullandı... 

Fatih Portakal tarafından yapılan paylaşım kısa sürede gündeme otururken çok sayıda kişinin paylaştığı görüldü.

Fatih Portakal muhalif duruşu nedeniyle AK PARTİ'den çok sert tepki gören bir isim. Son çıkışıyla da tepki çekeceğe benziyor.

Fatih Portakal'ın sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımı kısa sürede on binlerce kişinin paylaştığı görüldü.

Peki o mesajın net bir ekran görüntüsü var mıydı? İşte Portakal tarafından yapılmış olan o paylaşımın ekran görüntüsü..