Fatih Erbakan'dan AKP'yi üzecek ittifak açıklaması! Yeniden Refah Liderinden bomba ittifak kararı

Fatih Erbakan'dan AKP'yi üzecek ittifak açıklaması! Yeniden Refah Liderinden bomba ittifak kararı

Çok sayıda Kişi tarafından Fatih Erbakan'ın Cumhur ittifakına yakın olduğu iddia ediliyordu. Fatih Erbakan Cumhur ittifakına katılacak iddiaları ise almış başını gidiyordu.. Fatih Erbakan ise ittifaklar için bakın ne dedi?

Son zamanların en çok dikkat çeken isimlerinden birisi Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'dır. Fatih Erbakan'ın Cumhur ittifakına katılacağı iddia ediliyordu.

Fatih Erbakan ise hem kendisinin hem partisinin duruşunu açıkladı. Fatih Erbakan'a AKP'DEN DAHA ÖNCE teklifler gelmiş. Konuyla ilgili olarak Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Independent Türkçe’ye yaptığı açıklamada Ahmet Davutoğlu’nun başbakan olduğu dönemde Bülent Arınç aracılığıyla Ak Parti’den teklif aldığını ancak kabul etmediğini ilan etti.. 

Açıklamalarının devamında Fatih Erbakan şunları kaydetti , ‘Sayın Bülent Arınç'ın bizzat teklifi oldu. Sayın Davutoğlu'nun başbakanlığı döneminde teklif geldi.

Kendilerine teşekkür ederek teklifi kabul etmedik.Biz tuzun içine girip tuz olmamak için kendi çizgimizde siyasi çalışmamızı devam ettirmek istedik. Dolayısıyla gelen tekliflere teşekkür ederek kabul etmedik’ açıklamasında bulundu..

Yeniden Refah Partisi hangi ittifaka katılacak? Fatih Erbakan'dan bomba İttifak açıklaması
‘Parti olarak kendinizi Cumhur mu yoksa Millet İttifakı'na mı daha yakın görüyorsunuz?’ sorusuna yanıt veren Fatih Erbakan’ın yanıtı ise şöyle oldu

Başından beri her iki tarafın doğrusuna doğru yanlışına yanlış diyoruz diyen Fatih Erbakan Ancak böyle bir siyaset izlediğiniz zaman iki tarafa da uzak kalıyorsunuz ve iki tarafın da hoşuna gitmiyor açıklamasında bulunarak gerek Millet ittifakı medyasının gerekse Cumhur ittifakı medyasının kendisi ve partilerine sansür uyguladıklarını açıkladı.

Fatih Erbakan daha sonra yaptığı açıklamada ise partilerinin seçime yakın hangi ittifak içerisinde yer  alacağını açıkladı. Kırmızı Çizgilerini de açıklayan Fatih Erbakan şunları kaydetti: 

''Milletimizin menfaatine, Milli Görüş prensiplerine uygun bir pozisyon alacağımız''

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan'ın bu açıklamalarının Türkiye medyasında yayınlanmaması ise dikkatlerden kaçmadı.

Fatih Erbakan'ın partisi Yeniden Refah Partisi son zamanlarda Türkiye'de üye sayısını en çok artıran partilerden birisi konumunda bulunuyor...