Fast food zincirinin Büyük rezilliği deşifre edildi! Ortaya çıkan gerçekler herkesi şoke etti!

Fast food zincirinin Büyük rezilliği deşifre edildi! Ortaya çıkan gerçekler herkesi şoke etti!

Türkiye’de de her ilde şubeleri bulunan dünyaca ünlü fastfood zincirinin gizli bilgileri ifşa edildi. Eski çalışanlarının ifşa ettiği bilgilere göre temizlikten pipete pek çok şok edici gerçek ortaya çıktı. İşte o markanın gizli sırları…

Amerika Birleşik Devletleri’nin Boston Eyaletinde yaşayan Michael Ryan, ünlü bir fast food zincirinde çalışıyordu. İşinden çeşitli sebeplerle ayrılan Ryan, sosyal medya hesabı üzerinden markanın işleyişi ile ilgili ilginç bilgiler paylaştı.

Pipetler büyük çünkü…

Tiktok hesabı üzerinden yayın yapan Michael Ryan, kendisine yöneltilen pipet boyutu ile ilgili oldukça ilgi çekici bir cevap verdi. Kola ya da diğer gazlı içeceklerde bu kadar geniş pipet kullanılmasının sebebi dile temas eden karbonhidrat oranının fazlalığını sağlamak olduğunu açıklayan Ryan, bu şekilde içeceğin tadının daha tatlı geldiğini ve bu sebeple burada içilen içeceklerin daha güzel bir tatta olduğunu açıkladı.

Tavukların taze kalması için…

Tiktok hesabı üzerinden yayın yapan Michael Ryan, eski çalıştığı şirkette tavuk nuggetların daha sulu ve lezzetli olması için de bir şey yapıldığını belirtti. Ryan, tavuk nuggetlara tuzlu su enjekte edilerek taze ve lezzetli kalmalarının sağlandığını açıkladı.

Aynı şirketin kolalar için de özel bir şurup tarifleri olduğunu açıklayan Ryan, bu sebeple fast-food zincirlerinde içilen kolaların daha tatlı olduğunu belirtti.

Haftada bir temizlik…

İngiliz Daily Star internet haberine göre Ryan, bu restorandaki dondurma makinelerinin temizliğinin haftada bir yapıldığını açıkladı. Ayrıca dondurma makinelerine şeker kreması kullanıldığını iddia etti.

.