Esra Erol Saldırıya Uğradı iddiası ortalığı karıştırınca Esra Erol ATV'de her şeyi anlattı

Esra Erol Saldırıya Uğradı iddiası ortalığı karıştırınca Esra Erol ATV'de her şeyi anlattı

ATV ekranında Sunuculuk yapan Esra Erol hakkında saldırıya uğradığına ilişkin haberler basında yer almıştı. Esra Erol suskunluğunu bozdu..

ATV ekranlarının sevilen yüzü Esra Erol hakkında gündeme gelen iddia ortalığı karıştırdı! Herkesi şaşırtan gelişmeye Esra Erol bizzat kendi yanıt verdi

Kuşkusuz Türkiye'nin en çok izlenen programlarının sunucularından birisi Esra Erol. Haliyle bir hayli takipçisi var.

Bugün ise saldırıya uğradığına yönelik haberler basında yer aldı. Esra Erol'un takipçileri nedir ne değildir diye merak etmekteydi.

Öyle ki Tüm Ulusal basında peş peşe bu haberler yayınlanınca Esra Erol suskunluğunu bozdu ve açıklamalarda bulundu.

İDDİALARA ESRA EROL’DAN AÇIKLAMA

Esra Erol'un saldırıya uğradığı ve hastaneye kaldırıldığı iddiaları basında gündeme gelince ünlü sunucudan sonunda açıklama geldi. ATV canlı yayınında açıklamalarda bulunan Esra Erol, babasının dahi kendisine 'kızım benden bir şey mi saklıyorsun' diye sorduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı..

“Beni üzen şey benim saldırıya uğradığıma dair haberlerin sevenlerimi ve ailemi üzüyor olması. Böyle bir durum yok yaşanmadı. Esra Erol doğru bildiği yayıncılık anlayışıyla devam ediyor. Beni seven herkesin içi rahat olsun.”

Esra Erol tarafından yapılan açıklama sonrası saldırı haberlerini yapan çok sayıda haber sitesinin haberleri kaldırıldığı görüldü