Esra Erol Herkesi şaşkına Çevirdi Büyük Korkusunu Açıkladı Seyircileri kriz geçirdi

Esra Erol Herkesi şaşkına Çevirdi Büyük Korkusunu Açıkladı Seyircileri kriz geçirdi

ATV ekranlarının sevilen sunucusu Esra Erol, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından öyle bir durum paylaştı ki takipçileri gülmeden edemedi. Sunucu Esra Erol, instagram hesabından paylaştığı en büyük endişesi ile güldürdü... Gülme krizine soktu

Uzun bir süredir ATV ekranlarında program yapan Esra Erol başlı başına reytingleri alt üst eden bir isim. Ancak Esra Erol Sosyal medyayı da aktif bir şekilde kullanıyor. Bugün ise Esra Erol adeta sosyal medyayı alt üst eden bir gelişmeyle haber konusu oldu. Peki neydi o olay?

İşte Ayrıntılar -

Sevilen sunucu Esra Erol, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından öyle bir durum paylaştı ki takipçileri gülmeden edemedi. Sunucu Esra Erol, instagram hesabından paylaştığı en büyük endişesi ile güldürdü...

Instagram'dan sıklıkla paylaşım yapan Esra Erol güldüren bir gönderiye imza attı. Sevilen sunucu oğlunu paylaşarak endişesini dile getirdi, takipçiler gülme krizine girdi.

Sunuculuk mesleğinin hakkını veren Esra Erol, seneler öncesinde izdivaç programları ile adını duyurmuştu. Fazla izlenmeyen bir kanalda da olsa sunduğu programı tüm Türkiye'ye tanıtmış ve formatın adı haline gelmiş olan Erol, o dönemlerde aynı formatta yayın yapan diğer programların bile kendi adı ile anılmasına neden olmuştu.

Ekranların aranan ismi oldu

Esra Erol RTÜK'e gelen şikayetlerle beraber izdivaç programlarının sonu gelince işsiz kalacak zannedilmişti. Ancak öyle olmadı, Müge Anlı'nın adını kazıdığı formata benzer bir programa başlayan Esra Erol, Anlı ile zaman zaman çatışsa da çokça izlenerek yerini korumayı başarıyor. Esra Erol'da adlı programı ile çok fazla izlenen sunucu, başarısının yanında pek çok hayran da edindi. Özellikle şahsi instagram hesabından sıklıkla sevenleri ile iletişime geçen Erol, paylaştığı gönderileri ile de çok fazla beğeni topluyor.

İnstagram üzerinde dört milyonu aşkın takipçiye sahip olan Esra Erol, gündelik hayatı ile beraber programa hazırlık sürecinden de kesitler paylaşarak takipçilerini mutlu ediyor. Komik paylaşımlar da yapan Esra Erol, oğlu Ömer'in de bazı sevimli anlarını paylaşmadan edemiyor.

"İçine su doldurup yüzmez inşallah"

2017'de dünyaya gelen oğlu Ömer'in karton koli içerisine girmiş bir fotoğrafını paylaşan Esra Erol, içerisine su doldurup yüzmeye kalkacağından endişe ettiği oğlu için dua etti. Komik paylaşımı ile herkesi güldüren sunucu 2010 senesinde Ali Özbir ile dünya evine girmişti. Ali Özbir ve Esra Erol Özbir çiftinin Ömer ve Ali İdris adında iki oğlu var. Çiftin Ali İdris adındaki ilk oğulları da 2011 senesinde dünyaya gelmişti.