Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibi yeni diziyle ekranlara dönüyor

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibi yeni diziyle ekranlara dönüyor

ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi beklenmedik bir şekilde final yapmıştı. Dizinin ekibi yeni diziyle geri dönüyor.

EDHO kim ne derse desin Türk dizi tarihinde en çok izlenen dizilerden biridir. Bir çok kişi tarafından ilgiyle izlenen bu dizi ATV ekranlarında fırtına koparmıştır.

EDHO sadece Türkiye'de değil yurt dışında da büyük ilgiyle izlenmekteydi.

KOLLAR SIVANDI

Gelen bilgilere göre Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yer alan oyuncuların bir bölümü yeni diziyle ekranlara dönecek.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ DİZİSİNİN OYUNCULARI YENİ DİZİDE BULUŞTULAR

Gazeteci Birsen Altuntaş tarafından yayınlanan haberde söz konusu gelişmenin detaylarına yer verildi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibi yeni sezon için hazırlık yapıyor.

fatih-1.png

FOX TV'DE YAYINLANACAK

Öte yandan yeni dizinin ATV'de değil FOX TV ekranlarında yayınlanacağı öğrenildi. Birsen Altuntaş yeni dizi projesiyle ilgili şu detayları aktardı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinin yeni hazırlayacağı proje merak konusuydu. Bir süredir hazırlık yapan ekip televizyon dünyasının duayen ismi Fatih Aksoy’la güçlerini birleştirdi.. Senaryo çalışmaları devam eden dizi eylül sezonunda FOX’ta seyirciyle buluşacak.

Fatih Aksoy ile Bahadır Özdener’in yapımcılığını üstlendiği dizinin henüz hiçbir oyuncusu belli değil, cast çalışmaları önümüzdeki günlerde başlıyor. Dizinin mafya, aşk ve intikam örgüsü üzerine kurulacağı öğrenildi.

bahadir-2.png

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, ilk bölümü 8 Eylül 2015 tarihinde yayımlanan, senaryosunu Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'in birlikte kaleme aldıkları, yönetmenliğini Onur Tan, Zübeyr Şaşmaz ve Baran Özçaylan'ın yaptığı aksiyon, suç ve dram türündeki Türk televizyon dizisidir.

Kaynaklar: FOX TV - Birsen Altuntaş::: Derleme: Üsküp Haber