Erkan Meriç’in yeni dizisi Yazgı’nın fragmanı ilgiyi daha da artırdı, Kadroda olay isimler var

Erkan Meriç’in yeni dizisi Yazgı’nın fragmanı ilgiyi daha da artırdı, Kadroda olay isimler var

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 kanalında yeni bir dizi başlayacak. Yakında hafta içi her gün TV8 ekranlarında izleyici ile buluşacak olan günlük dizi “Yazgı”nın tanıtımı büyük heyecan yarattı.

Acun Ilıcalı, reyting konusunda gerçekten işi biliyor. Tutmayacak dizileri hiç bir şekilde ekrana getirmiyor. tv8 ekranlarında şimdi yeni bir dizi yayınlanmaya başlayacak. Geçtiğimiz sezon Kırmızı Oda dizisiyle reytingleri alt üst eden Acun Ilıcalı bu kez Yazgı dizisiyle reytingleri alt üst edecek. Yazgı dizisinin hikayesi ve kadrosu da gerçekten dikkat çekiyor. Şimdiden büyük merak konusu olan dizinin günlük olarak yayınlanacak olması ise gerçekten seyirci için büyük bir avantaj. Dizi eğer tutarsa ve çok sevilirse seyirciler 1 hafta beklemek zorunda kalmayacaklar. Acun Ilıcalı şimdiye kadar yaş tahtaya basmamıştır. Dizi yorumcularına göre bu dizinin de zaten büyük ihtimal tutması bekleniyor.

Televizyongazetesi.com sitesinde yayınlanan bir haberde Yazgı dizisiyle ilgili yeni gelişmelere yer verildi. Dizinin hikayesi hakkında da bazı detaylar paylaşıldı.

Yapımını Acun Medya’nın üstlendiği, başrollerini Erkan Meriç ve Yağmur Öztürk’ün paylaştığı yeni dizi Yazgı’yı merakla ve büyük bir heyecanla bekleyen geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor.

Yönetmenliğini Hakan Şahin’in ve Filiz Polat Turan’ın üstlendiği dizinin senaristliğini ise geniş bir kadro hazırlıyor. Bu nedenle de günlük dizinin hikayesinde çok güçlü ve uzun süre devam ettirilebilecek bir ortam oluşturulmuş durumda.

Yazgı dizisinin oyuncu kadrosunda ise; Alper Türedi, Elvan Boran, Buket Dereoğlu, Numan Çakır, Ufuk Kaplan, Cem Baza, Derya Kurtuluş Oktar, Hülya Diken, Ceren Yavuz, Halil İbrahim Yılmaz, Melih Özkaya, Zeynep Utku, Denisa Gültekin, Yasemin Nur Öztürk ve Cemal Gönen gibi isimler de bulunuyor.

“Yazgı” yakında hafta içi gündüz saatlerinde TV8 ekranlarında izleyici ile buluşacak, ancak henüz yayın tarihi konusunda bir bilgi verilmedi.

yazgi-erkanmeric-yagmurozturk-2y31.webp

Karakterler arasındaki çatışmaların ve açığa çıkan sırların işleneceği “Yazgı” geçmişimizden ve ailemizden birçok izi taşıyacak.

KADROYA YENİ İSİMLER DE DAHİL OLABİLİR

Öte yandan medya kulislerinden gelen bilgilere göre dizinin kadrosuna yeni isimlerde dahil olabilir. Yazgı kadrosundaki isimler şimdiden büyük merak konusu olmuş durumda. İddialara göre 10.bölüm itibariyle genç yetenekler de Yazgı kadrosunda yer alabilecek. TV8 ekranlarında yayınlanacak Yazgı dizisinin daha başlamadan bu denli ilgi görmesi gerçekten herkesi şaşırtacak türden.