En Alıngan 3 Burç İnsanı! Her Söze Darılıp Gücenebilirler

En Alıngan 3 Burç İnsanı! Her Söze Darılıp Gücenebilirler

Bazı burç insanları gerçekten alıngan olabiliyor. İşte her şeyi takıntı haline getirip alınganlık gösterebilecek 3 burç insanı...

Bazı burç insanlarının duygusal yönleri her zaman ağır basar. Duygusal yönleri nedeniyle olmadık yere bir söze veya davranışa karşı alınganlık gösterebilir. Bu durumlarda onlar daha da üzmek yerine gönüllerini almayı denemekte fayda var. Aksi taktirde durum daha da ciddileşebilir.

Birazdan bahsedeceğimiz bu burçlar sizi bir hayli şaşırtacak. Çünkü duygusallık denilince akıllara her zaman Kova ve Balık gelir. Ancak açıklayacağımız burçlar sizi bilmediğiniz yerden yakalayacak.

Eğer hayatınızda bu burç insanları varsa onlarla konuşurken kırıcı olmamaya dikkat edin.

En Alıngan 3 Burç

Yengeç

Alınganlıkta bir numara olan Yengeçler, evhamlıdır da. Hemen hemen her şeye alınabilirler. Masaya koyduğunuz bardağın şiddeti bile onları etkileyebilir. Bu yüzden yengeçlerle olan ilişkilerinizde hassas olmaya çalışın.

İkizler

Eğlenmeyi ve gezmeyi seven İkizler, sabırsızdır. Yanlış anladığı bir durum ile karşı karşıya kaldıklarında düzetilmesine bile zaman vermez ve alıngan yönleri ortaya çıkar. Fark etmeden geri dönülmez bir yola girmiş olursunuz.

Başak

Düzeni seven Başaklar, ikili ilişkilerde her zaman huzursuz olandır. Yanlış bir cümle veya davranışı asla affetmez. Hatta akıllarının bir köşesine not eder ve daha sonra kullanmak üzere saklar.