Eleştirileri ve tepkileri dikkate almadılar: TRT1 iddialı dizisini gelecek sezonda yayınlamayacak

Eleştirileri ve tepkileri dikkate almadılar: TRT1 iddialı dizisini gelecek sezonda yayınlamayacak

Alp Navruz, hayranları gelen haberle üzüldü. TRT1 yönetimi sevilen diziyi bitirme kararı aldı

Yürek Çıkmazı dizisi devam edecek mi etmeyecek mi tartışmaları devam ederken TRT1 yönetimi tepkilere yol açan bir karara imza attı. Gelen haber resmen doğrulandı ve Yürek Çıkmazı dizisi final kararı aldı. Bu gelişme TRT1 seyircilerini kızdırdı.

SEYİRCİLER GÜNLERDİR TEPKİLİYDİ

Seyirciler günlerdir tepkiliydi. Kararın değişmesini bekliyordu. Ancak beklendiği gibi olmadı ve Yürek Çıkmazı final kararı aldı. Bu gece veda etti.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre Alp Navruz'un başrol oyuncuları arasında yer aldığı "Yürek Çıkmazı" dizisi bu akşam ekrana veda ediyor.

alpnavruz.jpg

Alp Navruz yer aldığı başarılı projelerle yurtiçi ve yurtdışında adından sıkca söz ettiriyor. Navruz, bu akşam final bölümüyle ekrana gelecek olan ‘Yürek Çıkmazı’ dizisinde canlandırdığı ‘Halil Tekin’karakterine veda etti. Çocukluğunu yaşayamayan, sevgiyi doğru yerde doğru biçimde tanıyamayan, hayallerine uzak kalan ama her ne olursa olsun kalbini kirletmeden, kimseyi incitmeden yoluna devam eden yaşlı bir çocuktu #HalilTekin

Onun gözünden hayata bakmak, ona hayat vermek büyük bir mutluluk ve tecrübe oldu benim için. Bu yolculukta benimle olan, destek olan herkese teşekkür ederim. Başka yolculuklarda görüşmek üzere. Yürek Çıkmazı…:

YÜREK ÇIKMAZI HAKKINDA BİLGİLER

Yürek Çıkmazı dizisi, Atike Hınçlıer’in aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Dizi, alkolizm ve kişilik bozukluğu sorunlarını işleyen bir kadının hayata tutunma hikayesini anlatmaktadır. Şiddet ve alkolizmin yol açtığı soruları etkileyici bir şekilde anlatan dizi, TRT 1’de yayınlanmaktaydı. Dizi bu akşam yayınlanan bölümüyle final yaptı.