Ekrem İmamoğlu Şimdi Kızacak! Başkan Erdoğan Son Kararını İlan Etti

Ekrem İmamoğlu Şimdi Kızacak! Başkan Erdoğan Son Kararını İlan Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK PARTİ İstanbul kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın duyurduğu karar gündeme oturdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK PARTİ İstanbul İl kongresine katıldı. Önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması bir anda ülke gündemine oturdu.

Geçtiğimiz haftalarda Yeni Anayasa tartışmasıyla gündem olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu kez İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu çok kızdıracak bir meydan okuma yaptı.

İstanbul'u kurtaracaklarını açıklayan Erdoğan Çöp dağlarından bahsetti. 2023 tarihini işaret eden Erdoğan tekrar İstanbul'u kazanacaklarını ima etti.

Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı meydan okumada Kanal İstanbul projesinden de uzun bir süre bahsederek CHP ve Kanal istanbul'a karşı çıkan Ekrem İmamoğlu'na meydan okudu.

Erdoğan yaptığı açıklamada İnadına Kanal İstanbul'u yapacağız alıştıracağız diyerek İstanbul'un Kanal İstanbulla güzelleşeceğini ifade etti. Erdoğan'ın açıklaması Kanal İstanbul  projesinin yeniden gündeme gelmesine neden oldu. Şimdi Herkes İmamoğlu ne yanıt verecek merak ediyor.