Ekranların en sevilen yüzü Müge Anlı'nın annesi ortaya çıktı! Gören hayran kalıyor

Ekranların en sevilen yüzü Müge Anlı'nın annesi ortaya çıktı! Gören hayran kalıyor

Gündüz kuşağının en sevilen sunucusu Müge Anlı, annesi Ayten hanımla bir kez daha gündeme bomba gibi düştü. Aile yaşantısını gözlerden uzak yaşayan Anlı, annesine olan benzerliği ile herkesi bir kez daha şaşırttı.

Açık sözlülüğüyle her daim gündemde olan gündüz kuşağının en sevilen ve başarılı sunucusu Müge Anlı, annesine olan benzerliğiyle bir kez daha gündeme geldi.

Uzun yıllar magazin programı sunuculuğu yaptıktan sonra Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı program ile farklı bir formatta ekranlara dönen Müge Anlı, gerek programındaki konular gerekse de özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Son olarak evliliğiyle gündeme gelen Anlı, bu kez annesine olan benzerliğiyle gündem geldi.

Anlı ve annesini görenler gözlerine inanamadı. Görenler ikiz sanıyor.

page.jpg

Mavikadin.com adlı internet sitesinde yer alan habere göre, Müge Anlı ve annesi Ayten Sevinç'in sosyal medyada yer alan fotoğrafı tekrardan gündem oldu.

Ünlü televizyoncu ve araştırmacı gazeteci Müge Anlı geçtiğimiz sezon, finali programında evleneceğini açıklamış ve günlerce gündemde kalmıştı. Anlı, sezonun son programında Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini duyurarak herkesi şaşkına çevirmişti. Mutluluğunu izleyicileriyle paylaşan Anlı, haziran ayında sevdiklerinin de katıldığı bir düğünle evlenmişti.

Program dışında gazetecilerin gitmediği yerlerde bulunan ve gözlerden uzak bir hayat yaşayan Müge Anlı'nın programda her söylediği gündem oluyor. Anlı, sık sık adını geçirdiği ve minnet duyduğu annesi Ayten Sevinç'i de kızı Lidya Müge gibi gözlerden uzak tutmuştu ancak Müge Anlı'nın annesinin kızı Müge Anlı ile çekilmiş bir fotoğrafı sosyal medyada viral oldu.

pagezdf.jpg

Programda ekibiyle aydınlattıkları olaylarla gündemden düşmeyen Müge Anlı, şimdi de özel hayatıyla gündeme geldi. Evliliği ile yankı uyandıran Anlı'nın annesini görenler 'ikizi kadar benziyor' yorumlarını yaptı.

Kaynak: mavikadin.com