Ekranda Uğur Dündar krizi! tv100 ile yollarını resmen ayırdı.. Yeni Kanalı belli oldu!

Ekranda Uğur Dündar krizi! tv100 ile yollarını resmen ayırdı.. Yeni Kanalı belli oldu!

Usta gazeteci Uğur Dündar bir süredir TV100 ekranlarında program yapmaktaydı. Usta gazeteci Uğur Dündar an itibariyle tv100 ile yollarını ayırdığını duyurdu..

Gerçek Gündem'de yer alan habere göre; Gazeteci Uğur Dündar, birlikte program yaptığı Mine Özbek ile birlikte TV100’den ayrıldıklarını duyurdu.

TV100’de Haftanın Panoraması programıyla izleyicisiyle buluşan Uğur Dündar ve Mine Özbek kanaldan ayrıldı.

Uğur Dündar istifasıyla ilgili şu açıklamayı yaptı.

"Değerli kardeşim @mineozbekk ile, yaklaşık 3 aydır, "Haftanın Panoraması" programını ekrana getirdiğimiz @tv100 kanalından ayrılma kararı aldık. TV 100 yönetimine bugüne kadar sağlamış oldukları editoryal bağımsızlık nedeniyle teşekkür eder, başarılar dileriz."

UĞUR DÜNDAR'IN YENİ ADRESİ NERESİ OLACAK?

TV100 ile yollarını ayıran Uğur Dündar'ın yeni adresiyle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Kulislerde daha önce Halk TV Halk Arenası ve Tele 1'de Demokrasi Arenası programlarını yapan ünlü televizyoncunun seçim sürecinde yeni bir kanalda programa başlayacağı konuşuluyor. Medya kulislerine yansıyan iddialara göre bu kanal Sözcü TV.


Yıllarca birlikte program yaptığı Yılmaz Özdil'le yaşadığı soğukluk nedeniyle iki ay önce yayın hayatına giren Sözcü TV'de bir görev almayan Dündar'ın yeni yönetimle birlikte Sözcü TV'ye sıcak baktığı öğrenildi.