Ekranda Kriz Sürüyor! ATV bir diziyi daha bitirdi! İzleyici İsyan Başlattı! FİNAL DEPREMİ

Ekranda Kriz Sürüyor! ATV bir diziyi daha bitirdi! İzleyici İsyan Başlattı! FİNAL DEPREMİ

ATV ekranında yayınlanan dizinin final yapması izleyiciyi derinden üzdü! Peş Peşe final kararları gelirken bir dizinin daha ipini çekmesi herkesi derinden üzdü!

Bir yandan pandemi nedeniyle zor günler yaşayan dizi sektörü bir yandan da dijital ortamlardaki dizi ve filmlerle baş edemiyor.

Şimdi Acun Ilıcalı'da rakip olmaya başladı ki dijital platformuyla çarşı pazar TV sektöründe fena karışacak. Diziler ve programlar ekranda  izlenmezken sosyal medyada özellikle video platformlarındaki diziler filmler özgün programcılar reyting rekorları kırıyorlar.

Ekranda her gün yeni bir dizi final yaparken son final kararı son zamanların en iddialı yapımlardan birisi olan dizinin final kararı almasıyla şok etti.

O dizi

Gelen Son dakika haberine göre NTC Medya'nın atv için çektiği Maria ile Mustafa dizisi için final kararı verildi.. 

Konuyla ilgili bu üzücü gelişmeyi tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberleştirdi; ATV ekranında yayınlanan ve çok sayıda reklamı yapılan bu dizi Kapadokya'da çekilmekteydi. Dizi ekran macerasına sadece 17 bölüm dayanabildi.. 17 bölüm çekilen dizi final yaparak dizi mezarlığına gömülecek

Fırtınalar estiren bu dizide bir dönem SHOW TV EKRANINDA yayınlanan Yeni GELİN Adlı dizde Başrol oyuncusu olarak yer alan Brezilyalı oyuncu Jessica May ve Hilmi Cem İntepe'nin başrolünü oynamaktaydı. Final kararı sonrası dizi oyuncuları ve ekip İstanbul'a geri dönecek..