Ekranda büyük bir kriz var! FOX TV bir diziyi daha yayından kaldırma kararını ilan etti!

Ekranda büyük bir kriz var! FOX TV bir diziyi daha yayından kaldırma kararını ilan etti!

Fox TV’de dizi krizi devam ediyor. İki dizinin yayından kaldırılmasının ardından üçüncü bir dizi daha iptal edildi. Kanal yönetimi bir dizinin daha fişini çekti. Kaldırılan dizi yerine ne yayınlanacak?

İyi bir izleyici kitlesine sahip olmasına rağmen iptal edilen Fox Tv dizileri Bay Yanlış ve Öğretmen’in ardından Çocukluk dizisi de finale gidiyor. Kanal yönetiminin yeterli reyting alamadığı için desteğini kestiği Bay Yanlış ve Öğretmen dizilerinin yayından kaldırıldıktan sonra gelecek yeni dizilerin problemi çözüleceği düşünülmüştü. Ancak Çocukluk dizisi de beklenen performansı sergileyemediği için yayından kaldırılacak.

Son bölümü yayınlanacak

Fox Tv’den Bay Yanlış dizisinin yerine gelen; Burcu Özberk ve Erdal Beşikçioğlu’nun başrollerini paylaştığı Çocukluk da final yapacak. Kanal yönetiminin beklenen reytingi yakalayamadığı için kaldırılacak olan dizi Cuma akşamı final bölümünü yayınlayacak.

Reytingleri düşen dizi 25 Aralık Cuma akşamı on birinci bölümü ile sevenlerine veda edecek. Burcu Özberk, Erdal Beşikçioğlu, Selen Öztürk ve Beren Gökyıldız gibi oyuncuların yer aldığı dizi, aslında ilk altı bölümünde çok iyi sonuçlar getirmişti. Fakat son zamanlarda düşen reytingden sonra Fox TV diziyi yayından almaya karar verdi. Çocukluk’tan önce Öğretmen dizisi yayından kaldırılmıştı.

Öğretmen dizisi konusu

Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Şerif Erol, Serkan Keskin, Serhat Kılıç ile İlker Kaleli’nin başrollerinde bulunduğu dizi sekiz aralıkta yayınlanan son bölümü ile ekranlara veda etmişti. Dokuz bölümlük dizide bir fizik öğretmeni kendine has yöntemleri ile öğrencilerine insanlık dersi veriyor. 12A sınıfından öğrencileri bir sınıfa topladıktan sonra tüm kalan okulu patlatır. Sınıfın geri kalanını rehan alan hocanın sorusu ise ‘Rüya Önek’in katilleri kimdir?