Ekonomist Mahfi Eğilmez son tespitiyle gündemi sarstı! Bu kez dolar değil işaret parmağı...

Ekonomist Mahfi Eğilmez son tespitiyle gündemi sarstı! Bu kez dolar değil işaret parmağı...

Son zamanlarda yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Ekonomist Mahfi Eğilmez twitter hesabında yaptığı son yorumla yine gündemi sarstı.. Dikkat çeken bir çıkış yaptı

Gazete ve Televizyonların yerini artık günümüzde Twitter gibi sosyal medya araçları aldı. Sosyal medyadan yapılan açıklamalar bir anda milyonlarca kişiye ulaşıyor.

Twitter'da her söylediği haber olan bazı isimler var. O isimler Fatih Portakal ve Mahfi Eğilmez GİBİ isimler.. Özellikle Mahfi Eğilmez her söylediğiyle olay olan haber olan bir isim.

Genelde dolar üzerine açıklamalarda bulunan Mahfi Eğilmez bugün daha başka bir mesajla karşımıza çıktı. Yaptığı çıkış bir anda binlerce kişiye ulaşan Mahfi Eğilmez bakın neler yazdı..

Yaptığı Paylaşımda dikkat çeken bir paylaşım Yapan Eğilmez'in yazdıkları herkesi şaşkına çevirdi.. Doğru teşhisten bahsetti.. Herkes bu yazılanları görünce galiba ekonomideki gidişattan bahsediyor yorumunda bulundu... 

Hasta: "Her yerim ağrıyor doktor bey."


Doktor: "Neren ağrıyor mesela?" Hasta: "İşaret parmağımla nereme dokunsam ağrıyor." Muayeneden sonra doktor: "Merak etme ciddi bir şey yok. Sadece işaret parmağın kırık onu alçıya alacağız." Doğru tedavi için doğru teşhis şarttır. 

Evet bir satırlık mesajıyla dikkat çeken  ekonomist Mahfi Eğilmez yine gündemi sarsan bir çıkışta bulundu.. Mahfi Eğilmez'in bu çıkışına benzer bir yorumu daha öncede Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan yapmış ve ekonomi yönetimini sert sözlerle eleştirmişti.

Tedavinin  şart olduğunu belirtmişti..