Ece Erken Daha Fazla Dayanamadı İsyan Etti! Vicdan yok mu diyerek çıkıştı

Ece Erken Daha Fazla Dayanamadı İsyan Etti! Vicdan yok mu diyerek çıkıştı

Uğradığı silahlı saldırı sonucunda öldürülen Beşiktaş'ın eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi ünlü sunucu Ece Erken bazı haber sitelerinin görüntüleri yayınlamasına tepki gösterdi.

Türkiye gündeminde Ece Erken'in eşinin öldürülmesi var. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun uğradığı silahlı saldırı sonrasında hayatını kaybetmesi en çokta eşi Ece Erken'i sarstı.

Olayın şokunu atlamayan Ece Erken bu kez de haber siteleriyle sorun yaşıyor. Çok sayıda haber sitesi cinayet anına ait görüntüleri yayınlıyor.

Ünlü sunucu Ece Erken sosyal medya hesabından o görüntüleri yayınlayan haber sitelerine isyan etti. Yeni Akit'in derlediği habere göre; Ece Erken sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda “Cinayetin yeni görüntüleri net görüntülerini vermek nedir? Niye? Nasıl yayınlayabiliyorsunuz? Nasıl bu kadar acımasızsınız? Kızlarını beni sevenlerini neden düşünmüyorsunuz? Biz nasıl bu görüntülerle yaşayacağız? Neden acımıza acı katıyorsunuz?'' ifadelerine yer vererek söz konusu haber sitelerine tepki gösterdi.