Dizileri Peş Peşe Final yapan FOX TV'de şimdi de Sen Çal Kapımı Depremi

Dizileri Peş Peşe Final yapan FOX TV'de şimdi de Sen Çal Kapımı Depremi

FOX TV şu günlerde peş peşe final haberleriyle sarsılıyor Masumiyet Adlı TV dizisi final yapınca bir deprem haberi de Sen Çal Kapımı dizisinden geldi..

2020 yazına bir bomba gibi düşen, Fox kanalında çok güzel bir yaz dizisi olarak başlayan, Kerem Bursin, Hande Erçel, Bige Önal, Neslihan Yeldan, Sarp Bozkurt gibi daha birçok kişiyi bünyesinde bulunduran dizi, çok güzel başlamıştı. Eda(Hande Erçel) ve Serkan(Kerem Bursin) 'in tatlı çekişmeleri, flörtleşmeleri, ana karakterlerin etrafında geçen olaylar mükemmel bir ivme kazanmıştı ama ne zaman Serkan Bolat düğün günü İtalya'ya gitmek zorunda kaldı, uçağı düştü ve kayboldu, dizi tam o anda kan kaybetmeye başladı. 

Diziden çıksın diye gözüne baktığımız Selin (Bige Önal) , Serkan ile İstanbul'a sevgili olarak ve tabii ki  Serkan hafızasını kaybetmiş bir şekilde döner, işte Sen Çal Kapımı, o anda seyirciyi kendinden uzaklaştırmaya başlar.

Oyuncular, kostümler, yapımlar nasıldı?


Her şey mükemmeldi. Kullanılan mekanlar, kostümler, oyuncuların enerjileri inanılmazdı ancak belirttiğim gibi ne zaman olaylar değişti, insanlar da ister istemez sıkılmaya başladı. Bir süre daha hadi izledik, devam edelim şeklinde izlesekte, gördük ki dizi artık eski güzelliğini barındırmıyordu.

Gitgide reytingler düşmeye başladı.

Seyirci, başka dizileri tercih etmeye başladı o zaman yapım belki de en zekice kararı alıp diziyi sezon finali ile tatile soktu. Sen Çal Kapımı, yine değişen senaryosuyla 9 Haziran'da ekranlara dönüyor. Tabii ki bu bir nebze reytingleri ilk başta yüksek tutacaktır.

Diğer dizilerin birer birer sezon finali yapması, yeni yaz dizilerinin tutunmaya başlamasına kadar geçecek 2-3 hafta kadar sürede bir nebze reytignler yükselse de maalesef dizi ömrünü uzun tutamayacaktır. Keşke ilk başlardaki şahane senaryo geliştirilebilseydi ve her şey harika bir şekilde, tadında bırakılsaydı. Tatlı bir anı olarak hafızalarda kalsaydı ama maalesef olamadı.

Tüm ekibe başarılar dileriz.