Devlet Bakanı Elvin Hasan Makedonya için ne ifade ediyor? Özel yazı

Devlet Bakanı Elvin Hasan Makedonya için ne ifade ediyor? Özel yazı

Dün Devlet Bakanı görevine getirilen Dr Elvin Hasan Makedonya için ne ifade ediyor? ÜsküpHaber kurucusu Sadık Şimşek yazdı

Dr Elvin Hasan Türk toplumu için genç yaşına rağmen mücadele veren isimlerden sadece birisi. Türk toplumunun her daim her alanda temsilcisi olmaktan onur duymuş ve bu görevi hiç bir çıkar menfaat gözetmeksizin yerine getirmiş bir isimdir.

Elvin Hasan Makedonya'da Türk toplumunun kutlu varoluş mücadelesine her daim destek çıkmış ve gittiği her platformda Türk toplumunun yaşadığı problemleri dile getirmiş bununla beraberde çözüm önerileri de sunmuştur.

Kendisini yakınan tanıma fırsatı olan birisi olarak açıkça söylemem gerekirse Aydın demokrat ve özgürlükçü bir isim olan Elvin Hasan sadece Makedonya'daki Türk toplumu için değil bütün topluluklar için bir şanstır.

Yenilik ve değişim her daim gereklidir.

Yeniliğe açık olan ve çözüm önerileriyle her daim sesini duyurmaya çalışan Dr Elvin Hasan artık icraat makamındadır.

Eline büyük bir fırsat geçmiştir.

Elvin Hasan'ın çözüm önerileri Elvin Hasan'ın projeleri sadece Kendisini değil Makedonya'yı gereksede Türk toplumunu önemli noktalara taşıyacaktır.

Eğitim'den ticarete bir çok sosyal alanda da fikir önerileri olan Elvin Hasan Aynı zamanda da tam bir Türkiye sevdalısı ve koşulsuz Atatürkçü bir aydındır.

Elimizi taşın altına koyup hangi görüşe mensup olursak olalım Elvin Hasan'a destek çıkmak zorundayız.

Elvin Hasan'ın başarısı unutmayın Makedonya'daki Türk toplumunun başarısı olacaktır.

O nedenle şimdi ayrılik gayrilik gütme zamanı değil birlik olma zamanıdır.

Sevgi ve selamlarımla

Sadık Şimşek