Destan Dizisindeki Akkız Kimdir? Ebru Şahin Aslen Nerelidir?

Destan Dizisindeki Akkız Kimdir? Ebru Şahin Aslen Nerelidir?

ATV ekranlarında yayınlanan Destan dizisinde Akkız karakterine hayat veren Ebru Şahin'in hayatı merak konusu oldu. Peki kimdir bu Ebru Şahin? İşte ayrıntılar...

ATV ekranlarında ilk bölümü ile yayın hayatına başlayan, başrollerinde Ebru Şahin ve Edip Tepeli'nin yer aldığı, yönetmen koltuğunda Emir Khalilzadeh'in oturduğu ve senaryosunu Nehir Erdem ile Ayşe Ferda Eryılmaz'ın kaleme aldığı Destan dizisi hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile gündeme bomba gibi düştü.

Hercai dizisi ile tüm Türkiye'nin tanıdığı isim haline gelen ve sık sık NBA takımlarından Cleveland Cavaliers'da forma giyen Cedi Osman ile gündemde olan Ebru Şahin, Destan dizisinin yayınlanmaya başladığı dakikalarda sosyal medya platformlarında ve arama motorlarında aranan en çok isimlerden biri oldu.

Yayınlandığı İlk Dakikalardan İtibaren Herkesin Merak Ettiği Destan Dizisinin Akkız'ı Ebru Şahin Kimdir?

18 Mayıs 1994 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Ebru Şahin, İstanbul Üniversitesi Spor Bilimler Fakültesi'nden mezun olmuştur. Üniversite eğitimi tamamladıktan sonra oyunculuk eğitimi alan Şahin, ilk oyunculuk deneyimini 2016 yılında yer aldığı Kan Parası adlı filmde yaşadı.

Kan Parası filminin ardından Babam filmi ve Savaşçı dizisinde yer alan Şahin, başrollerinde Aslı Enver, Özcan Deniz, İpek Bilgin ve Tamer Levent gibi başarılı oyuncuların yer aldığı İstanbullu Gelin dizisinde Burcu karakteri ile herkesin tanıdığı isim haline geldi.

Yasal Elma dizinde konuk oyuncu olarak yer aldıktan sonra Hercai dizinde başrol üstlenen genç oyuncu, Reyyan karakteri ile başarını kanıtladı.

Kaynak: TV100 - Üsküp Haber