Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un boşanmasındaki anlaşmanın detayları belli oldu

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un boşanmasındaki anlaşmanın detayları belli oldu

Büyük bir aşk yaşamış ve görkemli bir şekilde evlenmişlerdi. Tek celsede bitirecekler... Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un boşanmasındaki Detaylar belli oldu...

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un boşanmasının perde arkası merak ediliyor. Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir hakkında bazı haber sitelerinde boşanacaklarına dair iddialar gündeme gelmişti. Bu iddialar önce ikili tarafından yalanlanmıştı.

1682235499154-1679291102041-demet-ozdemir-oguzhan-koc-14-hxz-6.jpg

MAGAZİN BASINI HAKLI ÇIKTI

Magazin basını haklı çıktı. Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç kısa bir süre boşanacaklar. İkilinin yolları çoktan ayrılmış durumda.

Bu ayrılığın geriye sadece resmiyete dökülmesi kaldı.

Öte yandan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un boşanmasındaki anlaşmanın detayları da belli oldu.

yyy.jpg

8 ay önce nikah masasına oturan Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çifti boşanma kararı aldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir'in evliliği bayram sonrası açacakları davayla son bulacak. Avukatlarına talimat veren ikili anlaşmalı olarak yollarını ayıracak. Mahkemeye sunacakları dilekçede fikir ayrılıkları yaşadıklarını belirtecek olan ikili karşılıklı hiçbir talepte bulunmayacak.

64140113e4bfdd1610e4bfd7.jpg

Çiftin gizlilik talep edecekleri iddia edilen boşanma davasının birçok ünlü ismin işlemler daha hızlı ilerlediği için tercih ettiği Beykoz Adliyesi ya da Büyükada'daki Adalar Adliyesi'nde açılacağı konuşuluyor.

demet-ozdemir-oguzhan-koc-dugunuyle-ilgili-15275002-amp.jpg

10 gün önce Instagram hesaplarından ortak bir açıklama yapan ünlü çift, "Evliliğimizi bir süredir yürütemediğimizi görüp sona erdirme kararı aldığımız doğrudur. Karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde aldığımız bu kararın, ailelerimizi ve büyüklerimizi de etkileyeceğini biliyor; onları üzmeden, yıpratmadan bu süreci en hassas şekilde yürütmek için elimizden geleni yapıyoruz. Siz basın mensubu arkadaşlarımızın da bu sürece aynı hassasiyetle yaklaşmasını önemle rica ediyoruz" ifadelerini kullandı.