Daha Kolay Kredi Veren Bankalar

Daha Kolay Kredi Veren Bankalar

Çeşitli ihtiyaçları için vatandaşlarımızın en sık aradığı soru Kolay kredi veren bankalar hangileridir? Bankalar önceden olduğu gibi, müşterilerine kredi verirken öne sürdüğü şartları artık istemiyor.

Artık vatandaşlarımız bazı bankalardan kolayca kredi alabiliyorlar. Bu bankalar kredi verirken kefil ya da bordro istemiyor. Hatta kredi almak isteyen vatandaşlarımız nakit ihtiyaçları için banka şubelerine gitmeden anında kredi alabiliyorlar. Peki, kolay kredi veren bankalar hangileridir? Sorusuna cevap vermek için araştırıp kolay kredi veren bankaları aşağıda sizin için sıraladık.

Kolay Kredi Veren Bankalar

Artık çeşitli ihtiyaçları için vatandaşlarımız anında kefilsiz ve bordrosuz kredi alabiliyorlar. Kredi almak isteyen vatandaşlarımız banka şubelerine gitmeden internet üzerinde ya da SMS atarak kredi başvurusu yapabilirler. Türkiye’de bankacılık hizmeti sunan ve kolay kredi veren bankalar şunlardır:

Kolay Kredi Veren Banka, CEPTETEB

CEPTETEB kolay kredi veren bankalardan birisi olup 18 ve 65 yaş aralığında olan vatandaşlarımıza kolayca kredi veriyor. Bu bankadan kredi almak isteyen vatandaşlarımız bu bankaya kredi başvurusu yaparak 1.000 - 50.000 TL aralığında kredi alabilir ve aldıkları krediyi 3 ay ila 36 ay vade yaparak geri ödeyebiliyorlar. CEPTETEB’DEN kredi çekmek için banka müşterisi olmanız gerekmiyor.

Kolay kredi veren banka, Akbank

Akbank kolay kredi veren bankalar arasında olup kredi puanı iyi durumda olan vatandaşlarımıza 1.000 - 40.000 TL aralığında kredi veriyor. Akbank’tan kredi alan vatandaşlarımız kredi başvurusu onaylanır onaylanmaz şubeye gitmeden hesaplarına geçen kredilerini anında kullanabiliyor.

Akbank müşterisi sadece kendi müşterilerine kolay kredi veriyor.

Kolay kredi veren banka, Vakıfbank

Vakıf bank’ta kendi müşterilerine kolay kredi veren bankalar arasında.

Vakıf bank düzenli bir geliri olmayan müşterilerine 9.000 TL düzenli geliri olan müşterilerine 30.000 TL'ye kadar kolayca kredi veriyor. Ayrıca Vakıf Bank ipotekli ihtiyaç kredisi başvuru yapan müşterisine daha yüksek tutarda kredi verirken de müşterisine zorluk çıkarmıyor.

Kolay Kredi Veren Banka, Yapı Kredi Bank

Yapı kredi bank müşterilerinin gelir durumuna göre kolay kredi veren bankalardan birisidir. Yapı kredi bank, kredi verdiği müşterisinin borcunu 3 ay erteleyerek ödeme kolaylığı sağlıyor.

Kolay Kredi Veren Banka, İNG Bank

İng bank kendi müşterilerine kolayca kredi verirken, kendi müşterisi olmayan vatandaşlarımıza kredi başvurusu onaylandıktan sonra işlemlerin ardından kredi veriyor. İng bank kredi puanı iyi olan vatandaşlarımıza kolayca kredi veriyor.

Kolay Kredi Veren Banka, ENPARA

ENPARA kolay kredi veren bankalardan bir diğeri olup kredi verdiği vatandaşlarımıza iki hafta içerisinde cayma hakkı tanıyor. ENPARA 60 ay vade ile vatandaşlarımıza 1.000 - 60.000 TL tutarında kredi veriyor.

Kolay Kredi Veren Banka, İş Bank

İş bank 60 ay vade ile vatandaşlarımıza 500.000 TL kadar kolayca kredi veriyor. Ayrıca iş bank kredi ödemesini 3 ay erteleyerek kredi ödeme kolaylığı sağlıyor.

Kolay Kredi Veren Banka FİBA BANK

FİBA BANK kolay kredi veren bankalar arasında olup vatandaşlarımıza 12 ila 60 vade ile 1.000 - 70.000 TL arasında krediyi kolayca veriyor.